Nikol Šerzinger ostavila Hamiltona

by | 4 februara, 2015

Da li je ovo samo još jedan od njihovih čestih prekida ili je sada zaista kraj? Lepa pevačica Nikol Šerzinger ostavila je svog dragog Luisa Hamiltona nakon sedam godina veze.

Foto: Sipa

Foto: Sipa

Nikol je ostavila Luisa zato što je želela porodicu i decu, a on nikako nije hteo da se posveti porodičnom životu, već je uglavnom bio usmeren na karijeru.

Pre nekoliko meseci, pojavile su se glasine o njihovoj veridbi i gde god da su se pojavili delovali su srećno i zadovoljno. Međutim, izgleda da im ipak nisu cvetale ruže.

Luisov dugogodišnji san je da osvoji tri svetske titule poput svog idola Sene i ta ambicija mu nije ostavljala mnogo prostora da se posveti ljubavnom životu i svojoj dragoj Nikol. Mesecima su pokušavali da poprave svoj odnos, ali izgleda da im na kraju to nije uspelo.

Ovaj poznati par je raskidao u nekoliko navrata, ali krajem prošle godine, delovali su srećnije nego ikad. Ostaje nam da vidimo kako će se ova novonastala situacija završiti, da li je ovo definitivno kraj ili još jedan od njihovih prekida.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.