Nina Seničar ponovo briljira na filmskom platnu

by | 5 oktobra, 2014

Premijera italijanskog filma „Tutto molto bello“, u kojem glavnu ulogu ima naša lepotica Nina Seničar, održana je u Rimu. Tim projektom se ova Novosađanka vratila na veliko platno.

nina-senicar

Ulogom savremene žene Eve, Nina Seničar (28) već je pobrala pohvale italijanskih medija. Glumica i model prodefilovala je crvenim tepihom u elegantnoj beloj haljini. Nije skidala osmeh s lica dok su komplimenti pristizali sa svih strana.U filmskom ostvarenju Paola Rufinija Nina glumi ženu prevodioca koja iznenada dobija poziv da učestvuje na luksuznom prijemu u Emiratima. Tada njen život počinje da se komplikuje.

„Igram tipičnu ženu današnjice koja ujedno zarađuje i brine o porodici. Smatram da su takve žene zapravo heroine“, rekla je Nina.

Naša lepotica je privukla veliku pažnju tim filmom, a naslovi nekih od intervjua poput onoga „Nina Seničar božanstvena žena“ dovoljno govore o njenom statusu kod tamošnje publike.

„Radujem se prikazivanju filma, pogotovu što je u Italiji teško naići na film u kome je žena heroj“, rekla je Nina letos za „Blic“.

Inače, ona je u Los Anđelesu završila snimanje filma „The Downside Of Bliss“, u kojem igra devojku čija najbolja drugarica umire od raka.

Izvor: Blic
Foto: Sipa

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.