Njegovo Veličanstvo, crveni lak, jer simboliše seksepil, glamur i moć

by | 31 januara, 2017

Piše: Maja Šarić, novinar magazina "Lepota i Zdravlje"

Piše: Maja Šarić, novinar magazina „Lepota i Zdravlje“

Ako se pitate šta je to što kroz decenije povezuje Marlen Ditrih, Lejdi Dajanu i Selenu Gomez, odgovor je vrlo jednostavan – crveni lak. Crveni lak klasik je u svetu boja noktiju. Govori o strasti, vatri, ali i poverenju. Nose ga hrabre žene, koje izazivaju pažnju gde god se pojave, jer on kao da govori “pogledaj me!”. Crveni lak daje samopouzdanje i pravo je oličenje glamura, zato ne čudi što su ga žene širom planete obožavaju. Od Marlen Ditrih i Rite Hejvort, preko Lajze Mineli i Šer, do Rijane i Bijonse – i slavne žene, baš kao i mi “obične”, lude su za crvenim lakom.

vintage queen lana del rey bae ride

Evo koje su ga dame, od 30-tih godina prošlog veka do danas, najviše nosile. Slažete li se sa nama da crveni lak idealno ide uz njihove karaktere?

Marlen Ditrih nosila je crveni karmin i kao deo kostima žena koje je oživljavala na velikom platnu, a bio je i deo njenog privatnog stila.

A photo posted by Rita Hayworth (@rita_hayworth) on

Crvenokosoj filmskoj divi crveni ruž i lak za nokte najbolji su saveznici. Za nju nikad nije bilo previše crvene boje i svaki put kad se pojavi veličanstveno je izgledala.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.