Nominovani za Oskara kući nose poklone vredne 200.000 dolara

by | 10 februara, 2016

Seksi igračke? Tu. Isparivač? Tu. Tura po Japanu? Tu. Sitnice u vrednosti od 200 000 dolara. Vampirski podizači grudi, sunđeri za skupljanje znoja su samo neke od stvari koje se nalaze na ovogodišnjoj listi poklona za nominovane koje će dobiti u luksuznoj poklon kesi vrednosti više od 200.000 dolara!

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Ove kese – koje nisu povezane sa Američkom filmskom akademijom na bilo koji način, dodeljuju sponzori, a dobijaju ih svi nominovani u kategoriji glume i režije – ukupno 25 ljudi.

Dakle, Leonardo Dikaprio, Kejt Blanšet, Dženifer Lorens i Silvester Stalone će dobiti ove poklone koji uključuju i M&M personalizovane čokoladice, kao i jednogodišnje iznajmljivanje Audija A4!

Nominovani će takođe dobiti šetačke ture. Osim Japana, tu su putovanje u Sorento (Italija), kao i na jezero Komo. Takođe, tu su putovanja i u Izrael.

Ostali pokloni su: trajna zaliha nege za kožu Lizora all-in-one Pu-erh tea, Caolion Pore Care Sets i nega za kosu Dr. Jane 360’s Healing Saint Hair Follicle Stimulant, kao i Halo, Purely for Pets’ prilika da nominovani u svoje ime omoguće 10.000 obroka donacije za azil za životinje po izboru.

Duboko udahnite i pogledajte ostatak liste: termini za lične treninge sa čuvenim trenerom za slavne Alexisom Seletzkyjem; Belldini za dame; Chocolatines’ Drunken Fig Cake zalogaji ; Dandi Patch sunđeri za ispod pazuha; Delovery personalized luksuzne poklon kutije; Farm Wife Style minđuše; ultimativni fitnes paket Fit Club TV; Gleener on the Go nega za tkanine; Greenhill Winery & Vineyards šardone; Harriet’s Cheesecakes; Hydroxycut Gummies; hrana i program za vežbanje stručnjaka Jaya Cardielloa; Joseph’s Toiletries „The Welcomer“ poklon kutija; Lat & Lo posebne srevrne ogrlice; posebne memo flašice za vodu Mezcal el Silencio; Mission1 Clean proteinske čokoladice; Nuelle Fiera Arouser for Her; Phantom Glass iPhone zaštita za ekran; Purely Inspired organski protein, Rouge Maple gourmet hrana; Sedona Lace synthetic Vortex set četkica; ultra premium Signature Vodka; Slimware kontrolori za tanjire; Steamist Total Sense Home Spa Collection; SunDial Powder Coating; Tools by Gina infrared profesionalni alati za negu kose; a Concierge Tribute; Zekkle Edge metalni novčanik;i 740 Park MD Ultherapy.

87th Annual Academy Awards - Show

Zanimljivo! Osim ovog, što je već višegodišnja tradicija na dodeli Oskara, stiže i jedna novost, a u vezi je sa govorima onih koji pobede.

Naime, od ove godine će se na dnu ekrana emitovati spisak imena kojima dobitnik Oskara hoće da se zahvali, kako ne bi morao da ih čita sa papira, ali i odugovlači sa programom. Svi nominovani će dati svoj spisak imena koja žele da se pojave na dnu ekrana, u slučaju da oni pobede. Na taj način će govor moći da posvete samom filmu, porukama, kreiranju, iskustvu, umetnosti…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.