Otkrivene strogo čuvane intimne fotke poznatih, ali tu nije kraj… Video ih je CEO SVET!

by | 30 jula, 2016

Svako od vas posedovao je u život bar jednu seksi fotku, koja je podsećala na nestašan period u vezi ili van nje. Te fotke nisu ništa neobično, posebno ne kod poznatih, ali problem nastaje kada one nekim čudom završe tamo gde ih mogu videti baš svi. 

Foto: Guliver/Getty/Hello!

Foto: Guliver/Getty/Hello!

U nastavku pogledajte koje poznate ličnosti nisu bile dovoljno oprezne te su dozvolile da njihova stroga intima završi na INTERNETU!

Foto: Hello!

Foto: Hello!

Dara Bubamara

Poznata pevačica, Dara Bubamara se krajem 2015. godine našla u središtu skandala jer su procurele njene eksplicitne fotografije. Postojale su i seksi sms poruke za mnogo mlađeg muškarca…

Foto: Hello!

Foto: Hello!

Nikolina Pišek

Poznata hrvatska voditeljka je 2008. godine imala sličan problem kada je izgubila mobilni telefon na odmoru u jednom dubrovačkom hotelu. Eksplicitne fotografije koje je posedovala u svom telefonu, isključivo su bile namenjene za njenog tadašnjeg dečka Kristijana Curavića. Nikolina je istakla, da je mislila da je telefon izgubila u moru, ali „pošteni“ nepoznati nalazač ipak je nabasao na njenu strogo čuvanu tajnu koju je objavio na Internetu nedugo posle toga. 

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Dženifer Lorens

Jedna od najpoznatijih stranih „žrtava“ bila je Dženifer Lorens čije su gole fotografije ukradene i objavljene na internetu.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Mila Kunis

Četiri fotografije ovih poznatih glumaca procurele su u javnost. Na jednoj Džastin bez majice leži u krevetu, a u jednoj popularni pevač i glumac na glavi nosi ružičaste gaćice.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Gettykristina agile

Šarliz Teron

Njen telefon bio je ukraden, a na internetu su se, osim njenih privatnih fotki, pojavile i neke informacije iz njenog telefona.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Kristina Agilera

Fotografije Kristine Agilere na kojima sedi gola u, čini se, svom ormaru, obišle su internet 2002. godine.

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.