Ova nasmejana devojčica danas je najatraktivnija srpska sportistkinja

by | 1 avgusta, 2016

Pogađate li ko je ova slatka, čupava devojčica sa fotke? Nije bilo teško pretpostaviti da je reč o Ivani Španović – neke stvari se s godinama ne menjaju, a ovog puta u pitanju je njen predivan, širok osmeh!

Naša uspešna sportistkinja na Instagramu objavila je fotografiju iz detinjstva, a po sopstvenom priznanju, čak ni tada, u najranijim godinama, nije joj manjkalo adrenalina.

Lepa atletičarka bila je možda suviše mala da se bavi profesionalnim sportom, ali to je nije sprečilo da sama osmisli zabavne aktivnosti i „vežba“ za buduće slavne dane.

„Moja priča počinje na ulicama mog rodnog grada Zrenjanina gde sam svakodnevno preskakala dvorišnu ogradu u rolerima jer sam volela adrenalin. Danas obaram rekorde zbog istog uzbuđenja“, prokomentarisala je Ivana uz ovu simpatičnu fotografiju.

U kakvim izdanjima Ivana danas blista pogledajte na sledećoj strani… 

Danas je Španovićeva jedan od najuspešnih srpskih i evropskih sportistkinja, sa gomilom priznanja i medalja, ponosna na sva svoja postignuća, rad i trud. Danas je volimo, cenimo i divimo joj, danas navijamo za nju i bodrimo je dok na velikim takmičenjima brani boje Srbije!

Uspeh i talenat joj niko ne može osporiti, ali ni lepotu. Ivanu slobodno možemo da uvrste u najlepše sportistkinje sveta, ali i najseksi! Savršeno zategnuta, sa prelepim licem, uvek negovana i doterana van sportske dvorane – ona nas ostavlja bez daha.

 

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.