Categories Zvezde

Pitali smo poznate ličnosti – kakav biste tattoo uradili, kad biste poželeli da se tetovirate?

Čim otopli, pa obučemo majice s kratkim rukavima, gde god se okrenemo vidimo neki tattoo – diskretan ili upadljiv, jednobojan ili “u punom koloru”, s jasnim ili skrivenim značenjem… Na trenutak se učini da su ređi oni bez tetovaže, nego ljudi koji na svojoj koži nose neku “sličicu”. Razmišljajući o tome, pronašli smo sagovornike koji ih nemaju i pitali – kad biste sutra odlučili da se istetovirate, kakav biste tattoo odabrali?

Priredila: Brankica Treskavica

Foto: Pixabay

SOFIJA MILOŠEVIĆ, manekenka

Uradila bi pticu feniks, naravno zbog simbolike. Baš kao što se ona diže iz pepela, tako mi uspevamo da se posle razočaranja vratimo u život. Međutim, nikad mi ni jedan motiv nije delovao dovoljno privlačno, da bih poželela da ga celog života imam na svojoj koži, što ne znači da se jednog dana neću predomisliti. Mnogo puta mi se desilo da nešto što mi se ranije nije dopadalo sada obožavam i obrnuto. Sazrevamo, nađemo se u novim okolnostima, saslušamo ljude sa drugačijim stavovima, shvatimo da su u pravu, pa promenimo svoje.

BORIS TRIVAN, kolumnista

Nemam nijednu tetovažu, mada sam dosta razmišljao o njima. Želim da uradim neku iz krajnje površnih razloga – zato što lepo izgleda. Nisam opterećen time da mora da ima neko dublje značenje ili da mora da bude u vezi sa nečim što je intimno i/ili samo moje. Dakle, hoću da lepo izgleda. Sigurno bi bio neki tekst, recimo “And he had no weapons other than his words” ili “The choice is mine and mine completely.” Tuđa imena nikada ne bih tetovirao, jer niti sam pevačica, niti žena fudbalera, a i ne želim da me posle laserom ganjaju po nekoj klinici za skidanje prošlosti 🙂 Možda bih eventualno istetovirao svoj potpis, jer samo na sebe mogu da se oslonim u životu.

Foto: Pixabay

VALENTINA OBRADOVIĆ, kreatorka

Imam mnoge pod kožom, ali nemam ni jednu tetovažu na koži, izloženu tuđim pogledima. Ako bih (iako nikada ne bih) istetovirala nešto vidljivo, bilo bi to srce (majušno, crno) da me podseti šta je najvažnije u svemu: ljubavi, poslu, prijateljstvima, odlukama bilo koje vrste… Ono bi bilo i podsetnik svima koji se nađu ispred mene, da samo sa takvima ulazim u igru života. Bez kompromisa.

 

BOJAN PERIĆ, glumac

Više puta sam i kao mlađi i sada razmišljao šta bih istetovirao kada bih se odlučio na takav korak i moram priznati da se sa godinama, uglavnom, u korenu menjaju ideje. U začetku ideja o tetoviranju hteo sam da uradim Diznijevog junaka i junaka mog detinjstva – Šilju. Vremenom nisam skroz odustao od Šilje, ali mi je želja bila – reflektor sa Partizanovog stadiona, kako zbog specifičnosti samog tog stuba tako i zbog značenja koje on ima za mene. Sada, kada pomislim šta bih istetovirao, verovatno bi to bila skica koju bih sam nacrtao, nešto što bi samo mene podsećalo na drage osobe i trenutke. U tome verovatno i jeste čar tetovaže. Svi je vide, ali samo vi znate šta to zapravo znači. No, kako se bavim ovim poslom, ne smatram da je zgodno imati bilo koju tetovažu, jer bi to iziskivalo njeno pokrivanje kad sam u sceni ili u kadru.

Kliknite na sledeću stranu…

Pročitajte i…  Želite da uradite tetovažu? Sve što biste pitali tattoo majstora – mi smo pitali Ljubicu Kržić 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA