Potresna ispovest Selin Dion: Suprug želi da mi umre na rukama!

by | 26 avgusta, 2015

Rene Anželil (73), suprug slavne pevačice, bori se sa rakom grla i njegova poslednja želja je da Selin bude uz njega kada on umre.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Selin Dion podelila je sa javnošću porodičnu dramu koju preživljava zbog suprugovog lošeg zdravstvenog stanja.

Pitala sam ga: „Da li se plašiš? Razumem. Pričaj mi o tome.“ A on mi je odgovorio: „Želim da umrem u tvom naručju.“ Rekla sam mu: „U redu, biću tu, umrećeš u mojim rukama.“

Rene je suprugu nagovorio da se vrati svojim nastupima u Las Vegasu, iako se plaši kada nije ona kod kuće sa njim. Par je u srećnom braku od 1994. i imaju troje dece, Nelsona, Edija i Rene-Čarlsa.

Ne zaboravite, on je vodio moj bend celog života. Tako da ga boli što me ne viđa ceo dan i što ovde radim. Ali, on želi da nastavim sa nastupima, da dajem intervjue. Ipak, plaši ga kad nisam kod kuće sa njim – kazala je Selin i dodala:

Ne želim da budem ovde, to mi nije potrebno. Nemojte me shvatiti pogrešno, volim da pevam ljudima, ali imam svoje prioritete. Mislim da sam za sada dobro. Kada se to desi, biće jako teško. Moj najteži posao je da kažem suprugu da smo dobro, da se staram o deci. On će nas gledati sa drugog mesta.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.