Sofia Vergara i Džo Manganijelo danas će izgovoriti sudbonosno DA!

by | 22 novembra, 2015

Jedan od najizazovnijih parova u Holivudu, Sofija Vergara i Džo Manganielo organizovali su sinoć probu predstojećeg venčanja, koje će se održati danas, u hotelu Brazilian Court, u Palm Biču.

Foto: Gulliver/Splashnews

Foto: Gulliver/Splashnews

Goodnight!!

A photo posted by Sofia Vergara (sofiavergara) on

Naime, na probi je, u bašti hotela, oko fontane, bilo postavljeno sedam stolova. Bašta je bila pokrivena belom tendom, ukrašenom brojnim svetiljkama, kako bi se postigao efekat zvezdanog neba.

Sto budućih maldenaca bio je pokriven crvenim ružama. Za hranu je bio zadužen čuveni njujorški šef Daniel Boulud, a meni se sastojao od: predjela – salata od kelja sa jabukama; glavno jelo – više vrsta mesa i priloga; dezert – čokolada.

A photo posted by Sofia Vergara (sofiavergara) on

Gosti su stigli na probu u crnim mini busevima, a večera je završena u devet časova.

Probi su prisustvovale Sofijine kolege iz serije Moderna porodica, a na svadbi će se pojaviti poznati glumac Čening Tejtum sa suprugom.

“Osećam se veoma napeto, pa se ponekad ponašam čudno. Mislim da nerviram sve oko sebe, ali to je normalno s obzirom na to da pripreme za venčanje traju već nekoliko meseci”, izjavila je glumica.

“Bilo je manjih nesuglasica oko organizacije venčanja, nismo se slagali kada je reč o hrani i piću, ali smo sve na vreme rešili”, rekao je Džo.

A photo posted by Sofia Vergara (sofiavergara) on

Samo dan pre venčanja Sofia je objavila fotke sa probe na svom Instagram profilu, uključujući i fotku salvete na kojoj je crvenim slovima pisalo ‘osvojio me je sa hola’, (hola-pozdrav na španskom jeziku), aludirajući na to da se u Džoa zaljubila na prvi pogled.

A photo posted by Sofia Vergara (sofiavergara) on

Ono što goste danas očekuje je luksuzna i glamurozna proslava. Ipak, mlada i mladoženja imali su malu molbu za sve zvanice – da ništa ne objavljuju na društvenim mrežama i ne dojavljuju paparacima, a navodno svi već na recepciji moraju da ostave svoje mobilne telefone kako se ne bi dogodilo da neke fotografije procure u javnost.

Za uzvrat, mladenci su iznajmili pedeset kuća na plaži i sto soba u hotelu kako bi se njihovi gosti udobno smestili.

Jedno reagovanje na “Sofia Vergara i Džo Manganijelo danas će izgovoriti sudbonosno DA!”

  1. Miroslava B. kaže:

    Njih dvoje su baš lep par.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.