Categories Zvezde

Sofija Vergara progovorila o venčanju

Kao što već i ptičice na grani znaju, glumci Sofija Vergara i Džo Manđanelo uveliko prave planove za venčanje. I kako je sama rekla na jučerašnjoj dodeli SAG nagrada, biće to veoma veliko slavlje!

Foto: Sipa
Foto: Sipa

Prvi put šetajući crvenim tepihom otkad je postala verenica zgodnog Manđanela, Sofija je sa ponosom pokazivala divni verenički prsten. Prelepa glumica prosto je sijala u jarkocrvenoj haljini Donna Karan Atelier uz svog šarmantnog dragog. I svima je već na prvi pogled jasno da im ljubav i te kako prija!

Tom prilikom, poznata glumica otkrila je kako je Džo potpuno pogodio njen ukus kada je nakit u pitanju i našalila se kako je prvo proverila da li je pravi dijamant u pitanju pre nego što je rekla “da”. Zatim je dodala da je on toliko zgodan da bi mu u svakom slučaju rekla “da”.

Manđanelo je zaprosio Sofiju tokom praznika, jer je želeo to da učini pred njenom porodicom. S obzirom na to da su letos počeli da se zabavljaju, ovo je bilo veoma brzo odlučivanje na sledeći korak. Ali zaljubljeni par tu ne staje, oni već planiraju veliku svadbu na jesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA