Categories Zvezde

Susret Lepote i zdravlja sa divom Monikom Beluči

Otvaranje našeg prestižnog filmskog festivala Fest, koji se ove godine održava 45. put, proteklo je u znaku premijere novog filma Emira Kusturice “Na mlečnom putu” i dolaska slavne glumačke dive Monike Beluči, zvezde ovog ostvarenja, koja je i otvorila festival. Dok čitamo i gledamo njene intervjue, odmah stičemo utisak da je reč o dami, koja sa obe noge stoji čvrsto na zemlji i pored planetarne popularnosti, a sad smo imali priliku i da se uverimo u to.

Foto: Željka Dimić

Gošća Festa izašla je svakoj medijskoj ekipi u susret, i bez pauze strpljivo odgovarala na pitanja i pozirala za fotografisanje. Diva raskošnog talenta i lepote graciozna je, blaga, nasmejana i vrlo ljubazna. Kako upravo ona krasi naslovnu stranu martovskog izdanja “Lepote i zdravlje” želeli smo da joj poklonimo jedan primerak. Ali, Monika nas je iznenadila rekavši da je već imala priliku da vidi naš magazin i da nam se mnogo zahvaljuje na pažnji koju smo joj posvetili.

Foto: privatna arhiva

Otkrila nam je kako se osećala na premijeri Festa, koji je u noći otvaranja, 24. februara, od prvog do poslednjeg mesta bio ispunjen ljubiteljima sedme umetnosti.

– Mnogo sam srećna što smo predstavili fim i bilo je toliko lepo gledati srpski film zajedno sa srpskom publikom. Mi smo već predstavili film u drugim zemljama, ali poseban je osećaj predstavljanje srpskoj publici. Emir Kusturica napisao je divnu ulogu za mene. Nevesta nema ime, ali možda zato što je cela njena priča obavijena velom tajne. Mi ne znamo gde ona ide i odakle je došla, ali to je zadivljujuća i vrlo eklektična uloga. Ona je materinski, zaštitnički nastrojena, spremna da radi lude stvari, da pati kao dete i moram da kažem da Emir poznaje ženski svet. I Slobda ima jaku i dobru ulogu, tako da su to dva jaka ženska lika – otkrila nam je Monika koja ovu ulogu smatra svojom najzrelijom. O tome, ali i o drugim Monikinim razmišljanjima možete da čitate i u našem novom broju.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA