Tužna porodična priča Nikol Kidman

by | 15 oktobra, 2015

'Queen of the Desert' Press Conference - 65th Berlinale International Film Festival

Nekadašnji slavni holivudski par Tom Kruz i Nikol Kidman svoju ćerku Izabelu Kruz, koja je rođena 22. decembra 1992. godine, odlučio je da usvoji nakon što je njena prava majka, pripadnica Sajentološke crkve, zaključila da neće moći da izdržava i finansira i treće dete. Međutim, 23 godine kasnije, odnos između njih troje se potpuno promenio i od velike ljubavi čini se da ništa nije ostalo, jer nedavnom Izabelinom venčanju nije prisustvovao nijedan od njenih posvojitelja roditelja.

Nikol (48) je prvi put ostala trudna nakon što se udala za Toma Kruza (53) 1990. godine, ali je trudnoća bila vanmaterična. Zato se ovaj holivudski par neizmerno veselio devojčici koja je u naručje glumice stavljena čim se rodila.

Čim sam ugledala njene oči, rodila se ta neka luda ljubav. Otvorila sam vrata srca za koja nisam ni znala da postoje„, govorila je glumica. Tom je pričao da je prve noći koju je Izabela provela kod njih, jedva spavao jer je stalno proveravao da li beba diše. Međutim, danas su njihova priča i odnos potpuno drugačiji.

Izabela se početkom oktobra ove godine udala za Maksa Parkera s kojim je u vezi bila manje od godinu dana. Mladenci su se venčali u Londonu, a navodno su hteli venčanje bez pompe i u društvu samo bliskih prijatelja. Stranim medijima ova vest je postala zanimljivija nakon što se saznalo da svadbi nisu prisustvovali Tom i Nikol. Ali ne samo da nisu bili gosti, već ih Bela navodno nije ni pozvala. Kako piše Daily Mail, njihov odnos je zahladneo, pa se tako Bela i Nikol nisu čule godinama. Izabela se više čuje s Tomovom trećom suprugom Kejti Holms (36) s kojom je i danas bliska.

Tom i Nikol blizak odnos nemaju ni sa sinom Konorom, kog su usvojili 1995. godine kad je imao samo četiri meseca. Dok su oni snimali filmove, deca su kao mala tri godine provela u iznajmljenoj kući u Engleskoj. Iako su živela u luksuzu, Nikol je često isticala kako se trudi da ih ne razmazi. Par nije skrivao da želi i biološko dete i veću porodicu. Glumica je uspela opet da zatrudni 1998. godine, ali je imala pobačaj. Ubrzo nakon što su snimili film „Širom zatvorenih očiju“, Nikol i Tom su se razišli.

Nikol se iz Los Anđelesa preselila u Njujork, a s Tomom je odlučila da deli starateljstvo. Dok je Nikol radila, Tom je decu vodio u sajentološku crkvu i kampove, pa je glumica s njima provodila vrlo malo vremena. Upravo se sajentologija često navodila kao krivac za razvod ovog holivudskog para, kao i za odvojenost Nikol od dece. Navodno su oni tvrdili da je Nikol osoba koja će da naruši njihovo duhovno blagostanje.

Od 2005. godine, Izabela i Konor su živeli u pobožnim krugovima i zatvorenoj porodici. U njihov dom, koji su delili s ocem Tomom u Los Anđelesu, nije smeo da uđe niko ko nije bio sajentolog. Iz sajentoloških krugova su ove navode poricali. U aprilu 2006. godine, Bela i Konor su dobili polusestru, devojčicu Suri, koju je Tom dobio u braku s Kejti Holms (36). Šest meseci kasnije par se venčao. Tom je u jednom intervjuu izjavio da mu je Bela, pre nego što se venčao s Kejti, prišla i rekla mu da je glumica ona prava i da je ne pušta.

I Kejti je, tokom veze s Tomom, polako prešla u sajentologiju. Kružile su glasine da je morala da prođe kroz „tihi porođaj“, jer sajentolozi insistiraju na tome da majke ne viču tokom porođaja kako bi bebe bile rođene u mirnom okruženju.

Od tog trenutka, Bela je navodno, umesto Nikol, mamom počela da zove Kejti. Tom se često hvalio da je njegova veza s glumicom imala potpunu podršku njegove dece. Konor je rekao kako bi voleo da se bavi glumom, a Bela je sanjala o karijeri scenaristkinje.

I Nikol se opet udala 2006. godine, za muzičara Kita Urbana. Njeni prioriteti tada su se promenili. Jednom prilikom je čak i priznala da se za njega udala iako ga nije dobro poznavala jer je bila očajna u želji da ima još dece. S 40 godina rodila je ćerku Sandej Rouz, a njeno drugo dete, ćerku Fejt, na svet je donela surogat majka.

Bela je u to vreme, kad je imala 18 godina, najviše vremena provodila sa Suri, što je Nikol zabrinjavalo jer je imala osećaj da samo glumi pratioca Tomovoj ćerki. Nikol nema vremena da bude s usvojenom decom, jer ona i suprug Kit najviše vremena provode u Nešvilu i u Australiji, a Izabela i Konor nisu želeli da napuštaju svoj dom u Americi.

Veliki šok za Belu bio je razvod Toma i Kejti 2012. godine, nakon čega je Izabela prestala da radi kao asistentkinja na Kejtinom modnom brendu i preselila se u Veliku Britaniju. Od tada je završila kurs za frizerku, a želi da postane i šminkerka.

Kruz je navodno podmirio sve troškove njenog venčanja, ali je odlučio da se ne pojavi na njemu, jer Bela nije htela medijsku pažnju. Takođe, ćerka Toma i Nikol navodno se često oseća usamljeno.

„Izgubljena je. Misli da nije dovoljno lepa da bi bila glumica, a ni dovoljno pametna za fakultet ili bolji posao. U istoj situaciji je i Konor, koji putuje svetom i radi kao di-džej„, tvrdi izvor. Mnogi se nadaju da njena odluka da se uda za čoveka kojeg je pre braka poznavala manje od godinu dana nije bila samo hir.Najnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.