Verovali ili ne: Slavni par burme platio samo 100 dolara

by | 29 jula, 2016

Možda imaju milione dolara na bankovnom računu, aliMila Kunis i Ašton Kučer sasvim su razumni mladi ljudi, što je popularna glumica dokazala u intervjuu saKonanom O’Brajanom.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Dok se njihove kolege takmiče ko će se pohvaliti dragocenijim nakitom, ovaj skromni par svoje venčano prstenje potražio je na internet prodavnici Etsi.Zanimljivu činjenicu Mila je otkrila ove nedelje u šou­programu Konana O’Brajana. Voditelj je njen prsten pohvalio rečima: – Nije prenapadan i mislim da je to super.

To je odvažilo glumicu da publici ispriča anegdotu o burmama koje Ašton i Mila razmenili na venčanju.
– Ne mogu da verujem da ću ovo ispričati. Suprug i ja smo se nedavno venčali. Kupio mi je predivan verenički prsten, zaista neverovatan. Ali naše burme smo odlučili da potražimo na Etsiju.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

– Želela sam najtanji mogući prsten od platine. Mislim, vidi se, ali je jako, jako tanak – dodala je Mila, koja je u šou­programu kritikovala skupoceno prstenje iz Tifanija.

– Pomislila sam – koliko koštaju?! Te cene su astronomske! Zato sam otišla na Etsi, videla da prsten košta 90 dolara i stisnula opciju ‘kupi’. Aštonov prsten koštao je 100 dolara, tako da on ima malo skuplju burmu – objasnila je Mila.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.