Verovali ili ne: Slavni par burme platio samo 100 dolara

by | 29 jula, 2016

Možda imaju milione dolara na bankovnom računu, aliMila Kunis i Ašton Kučer sasvim su razumni mladi ljudi, što je popularna glumica dokazala u intervjuu saKonanom O’Brajanom.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Dok se njihove kolege takmiče ko će se pohvaliti dragocenijim nakitom, ovaj skromni par svoje venčano prstenje potražio je na internet prodavnici Etsi.

Zanimljivu činjenicu Mila je otkrila ove nedelje u šou­programu Konana O’Brajana. Voditelj je njen prsten pohvalio rečima: – Nije prenapadan i mislim da je to super.

To je odvažilo glumicu da publici ispriča anegdotu o burmama koje Ašton i Mila razmenili na venčanju.
– Ne mogu da verujem da ću ovo ispričati. Suprug i ja smo se nedavno venčali. Kupio mi je predivan verenički prsten, zaista neverovatan. Ali naše burme smo odlučili da potražimo na Etsiju.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

– Želela sam najtanji mogući prsten od platine. Mislim, vidi se, ali je jako, jako tanak – dodala je Mila, koja je u šou­programu kritikovala skupoceno prstenje iz Tifanija.

– Pomislila sam – koliko koštaju?! Te cene su astronomske! Zato sam otišla na Etsi, videla da prsten košta 90 dolara i stisnula opciju ‘kupi’. Aštonov prsten koštao je 100 dolara, tako da on ima malo skuplju burmu – objasnila je Mila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.