Ko bi rekao: Ove lepotice bore se s problematičnom kožom

by | januar 7, 2016

Iako na crvenom tepihu izgledaju besprekorno, mnoge zvezde muče se sa problematičnom kožom. Neke od njih o ovom problemu otvoreno su govorile, ali i sa javnošću podelila svoja rešenja.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Rijana

U jednom intervjuu lepa pevačica sa Barbadosa je otkrila da joj na licu često izbijaju akne. „Kada primetim da mi je koža umorna, neko vreme ne pijem alkohol i konzumiram isključivo vodu. Savet plus: ukoliko stavite upadljiv karmin, skrenućete pažnju sa ostalih delova lica“, rekla je Rijana.

Na sledećim stranama pogledajte ko su ostale zvezde koje imaju problematičnu kožu…

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Kira Najtli

U intervjuu za australijsko izdanje magazina Vogue, britanska glumica nije krila da ima problematičnu kožu. Ona je ujedno izrazila nezadovoljstvo zbog načina na koji ljudi u filmskoj industriji tretiraju jedni druge, ističući da su u Holivudu svi veoma svesni svojih mana.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Kejti Peri

S obzirom na to da je poznata po neprestanom eksperimentisanju sa šminkom, ne čudi činjenica da američka pevačica ima probleme sa kožom. „Nažalost, iz tinejdžerskog doba su mi na licu ostali brojni ožiljci od bubuljica, pa često moram da ih prekrivam jakom šminkom“, otkrila je Perijeva.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Kameron Dijaz

U svojoj knjizi The Body Book Kameron je otkrila da se u tinejdžerskim godinama konstantno borila sa problemima na koži, kao i da nije uspela da pronađe adekvatan lek. Danas ove probleme rešava scenskom šminkom i kvalitetnim preparatima za kožu, koji maksimalno prekriravju njene nedostatke.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Ema Stoun

Porculanski beo ten glumice Eme Stoun nije oduvek bio takav. Naime, ona je na početku karijere imala toliko problematično lice, da su joj bubuljice u prvom filmu kompjuterski odstranjene u postprodukciji.

Tagovi: