Ovo su najveći holivudski zavodnici svih vremena

by | januar 6, 2016

Pored toga što poseduju neverovatan glumački talenat i slavu, ove zvezde poznate su i kao filmski zavodnici. Žene su za njima uzdisale širom sveta, a oni su tu činjenicu svakako koristili i zabavljali se, ili oženili, neke od najlepših žena naše planete.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Pogledajte koji su najveći holivudski zavodnici…

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Leonardo Dikaprio
Odličan glumac, neverovatnog glumačkog talenta, poznat je i kao neko ko se uglavnom zabavlja sa najlepšim ženama sveta – poznatim manekenkama. Među njima su se našle: Žizel Bundšen, Bar Rafaeli, Erin Hetorn i mnoge druge koje nisu uspele da odole njegovom neodoljivom šarmu. Leo je jednom prilikom izjavio da mu činjenica da je uspešan i poznat holivudski glumac otežava mogućnost da se „skrasi“ pored neke žene. „Mnoge stvari u vašem životu bivaju stavljene na pauzu kada snimate film. Sve, počevši od ličnog života preko prijateljstva, sve je na tankom ledu kada odete negde na devet meseci da snimate“, rekao je on.

Koji se još glumci ubrajaju u jedne od najvećih holivudskih zavodnika pogledajte na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Džoni Dep
Ovaj holivudski frajer zauzima mesto na gotovo svakoj listi uspešnih, ali i poželjnih glumaca. Njegov „dečački“ duh izražen je i danas u pedesetim godinama života i upravo zahvaljujući tome ženama ubrzano srce kuca kada ga ugledaju. Tokom života bio je veren čak četiri puta, ali se venčao tek ove godine sa svojom petom izabranicom, koleginicom Amber Herd. Džoni se u prošlosti zabavljao sa mnogim nepoznatim i poznatim lepoticama, a među njima su se našle i manekenka Kejt Mos, i francuski model i pevačica Vanesa Paradii, sa kojom ima i dvoje dece.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Džejms Din
Iako je u karijeri snimio svega tri filma (Istočno od raja, Buntovnik bez razloga, Div) i bio predodređen za veliki uspeh, on je nažalost tragično nastradao 1955. godine u saobraćajnoj nezgodi usled brze vožnje u svojoj 24 godini. IPak, ostao je upamćen kao jedan od najvećih holivudskih srcelomaca za kojim su čeznule žene širom sveta.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Bred Pit
Po mišljenju mnogih dana, „frajer no. 1“, Bred Pit, razlog je što mnoge žene ne vole holivudsku glumicu Anđelinu Džoli sa kojom je u braku. Bred spada u kategoriju klasičnog filmskog lepotana kome svako izdanje savršeno pristaje. Pored toga, Bred je i odličan glumac, neverovatnog talenta, zbog čega se nalazi u samom vrhu Holivuda.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Mel Gibson
Ovaj Australijanac je tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka bio jedan od najangažovanijih glumaca, cenjenog glumačkog talenta. U njegovim ulogama presudan je bio njegov osmeh i iskričave oči kojima je razoružavao čak i najozbiljnije i najsuzdržanije dame šitom sveta.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Metju Mekonahi
Pre nego što se oženio sadašnjom suprugom Kamilom, Mekonahi je važio za pravog srcelomca. Svojevremeno se zabavljao s prelepim koleginicama, poput Penelope Kruz, Ešli Džad i Sandre Bulok, a i maneknke su često bile njegove partnerke. Mnoge žene slažu se da Metju izgleda sve bolje i bolje kako ulazi u zrelije godine i kako je stariji, a mi ćemo se ovoga puta složiti sa njima.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Orlando Blum
Harizmatični Orlando, koji se proslavio ulogama u blokbasterima poput „Troje“ i „Pirati sa Kariba“, bio je u braku s Viktorijinim anđelom, australijskom manekenkom Mirandom Ker. Pre veze i braka s Mirandom on je šarmirao koleginice Kejt Bosvort i Penelope Kruz, sa kojima je bio u ljubavnim vezama. a na dodeli nagrada Zlatni globus uslikan je kako ljubi lepoticu iz „Vuka sa Volstrita“, Margot Robi.

Foto: PrintScreen

Foto: PrintScreen

Klint Istvud
Nema žene koja nije bila makar na kratko zaljubljena u ovog sjanog holivudskog glumca. Uloge kauboja ili opakog detektiva savršeno su mu pristajale i u prvi plan stavljali su njegovu neverovatnu harizmu. „Prljavi Hari“ uvek je ostavljao snažan utisak na gledaoce, naročito žene, a njegov škiljavi pogled i cigareta u ustima i dan danas izazivaju strahopoštovanje i dvljenje kod svih koji gledaju neki od njegovih klasika.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Džordž Kluni
Jedan od najvećih „šmekera“ u Holivudu, važio je za jednog od najpoželjnijih neženja dok pred oltar nije stao s izabranicom Amal Alamudin. Kluni je bio u vezi s velikim brojem manekenki, pevačica, voditeljki i drugih prelepih dama iz javnog života. Kluni se zabavljao sa Šarliz Teron, Teri Hačer, Keli Preston, Elizabetom Kanalis, Kristom Alen, Kimberli Rasel i još mnogo drugih lepotica.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Tom Kruz
Tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka za opakim pilotom iz Top Gana uzdisale su žene, ali i pojedini muškarci koji su mu zavideli na blistavom osmehu i lepršavoj kosi, ali i njegovoj uspešnoj karijeri i lepoticama kraj njega. Tom je trenutno u vezi sa svojom lepom britanskom asistenkinjom Emili Tomas, koju je, navodno, već zaprosio. Ukoliko stanu na „ludi kamen“ Kruzu će ovo biti četvrti brak. Prva supruga bila mu je Mimi Rodžers sa kojom se venčao 1987. godine i od koje se razveo 1990. godine kada se venčao s Nikol Kidman koju je upoznao na setu filma „Days of Thunder“. Treća je bila Kejti Holms kojom se oženio 2006. godine.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Marlon Brando
Brando je imao veliki uticaj na sve generacije novog Holivuda, od Džejmsa Dina do Džeka Nikolsona, a kraj sebe mogao je da ima bilo koju ženu koju poželi. Nije se stideo da se zabavlja s brojnim poznatim, ali i nepoznatim lepoticama, a svojevremeno je javno priznao da je u ljubavi eksperimentisao čak i s muškarcima (što je u njegovo vreme bilo nečuveno). Iako je u poznim godinama poprilično oronuo, i ostao u Holivudu poznat kao nezgodanan starac, niko ne može osporiti njegov velik uspeh u karijeri, te i neverovatan šarm koji je posedovao u mladosti.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Ričard Gir
Ono što poeduje Ričard Gir, time može da se pohvali smao mali broj holivudskih frajera, a to je činjenica da je upravo on seks simbol već gotovo tri decenije. Ženama je bio dopadljiv i neodoljiv i kao mlad, a njegova prerano osedela kosa činila je da postane izuzetno poželjan. Iako mu nisu svi filmovi bili jednako uspešni, ipak iza sebe ima uspešnu karijeru, a frajer iz „Zgodne žene“ i danas osvaja srca pripadnica lepšeg pola.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Džek Nikolson
Holivudski veteran važi za jednog od najpromiskuitetnijih holivudskih glumaca. Priča se da je on tokom života spavao sa preko dve hiljade žena, zbog čega definitivno spada u top listu filmskih seks legendi. Žene nikako nisu mogle da odole njegovom zaštitnom znaku – vragolastom osmehu, sunčanim naočarima, pa su tako njegove afere kao rezultat imale i nekoliko (priznate) dece. Oskarovac Nikolson zabavljao se sa koleginicama Kem Besindžer, Anđelikom Hjuston, Fej Danavej, Luiz Flečer, kao i sa Kendis Bergen, Larom Flin Bojl i velikim brojem anonimnih žena sa kojima su ga viđali. Njegova bivša partnerka Kim Besindžer je jednom prilikom izjavila: „Džek je najseksepilnija osoba na svetu. Njegova energija kojom privlači žene je neobajšnjiva“. Njegov kolega Robin Vilijams u svom stilu prokomentarisao je njegove šarmerske sposobnosti rečima: „Džek Nikolson nema seksualnih fantazija, jer je spavao sa kim god je hteo.“

 

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Klark Gejbl
Uglađeni kavaljer stare garde, Klark je bio i ostao jedan od najvećih zavodnika i buntovnika koje je Holivud ikada imao, a naše su bake uzdisale za njegovim vragolastim osmehom i nestašnim brkom. Žene su „padale na kolena“ pred njim, a bio je poznat kao izuzetno muževan frajer s dušom večitog dečaka. U njegovo vreme se prava gospoda nije hvalila svojim ljubavnim avanturama i uspesima, pa je ostala nepoznanica koliko žena nije uspelo da odoli njegovom šarmu.

Tagovi: