Serije koje sa nestrpljenjem očekujemo ove godine

by | januar 6, 2016

I u 2016. godini provodićemo sate gledajuće fenomenalne serije i neke od njih jedva čekamo da počnu sa emitovanjem.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Čekanje nove epizode i nove sezone pratiće nas i ove godine. Neke stare serije ponovo se vraćaju, pojedine glumce gledaćemo prvi put u seriji… Evo, koje od njih sa nestrpljenjem očekujemo.

Sneaky Pete

Fenomenalni Brajan Krenston vraća se u seriji „Sneaky Pete“. Radnja se vrti oko prevaranta Mariusa koji se pretvara da je Pit s kojim je delio zatvorsku ćeliju. Kako dobro poznaje kriminalnu stranu života, Marius se uspešno uklapa u Pitovu porodicu koja se bavi osiguravanjem da se osobe koje su na slobodi pod jamčevinom pojave na sudu u zakazano vreme.

American Crime Story: The People vs. O. J. Simpson

Ako pratite seriju „American Horror Story“ sigurno će vam se svideti i „American Crime Story“. Epizode ove miniserije pratiće stvarne kriminalističke događaje koji su se odvili u Americi, a prva sezona biće posvećena suđenju O.J. Simpsonu. U ovoj priči videćemo i odnos između njegovog branitelja Roberta Kardašijana i njegove supruge Kris (roditelja slavnih sestara Kardašijan), koji su se uskoro nakon suđenja i razveli. U “American Crime Story: The People v O.J. Simpson”, Kris Džener glumit će Selma Bler, a Roberta Kardašijana Dejvid Švimer, najpoznatiji po ulozi Rosa u seriji „Friends“. Epizode koje će dočarati slavno suđenje biće pune poznatih glumaca, među ostalima, tu su i Kuba Gouding Jr. i Džon Travolta.

The X Files

Ponovo nam se vraćaju Skali i Molder, a nadamo se da nas dugo najavljivani nastavak neće razočarati. Da li će ovoga puta pronaći istinu, svakako ćemo gledati.

Vinyl

Radnja smeštena u ’70-te godine prošlog veka u Njujork, govori o muzičkoj industriji tog perioda. Reditelj Martin Skorseze i koproducent Mik Džeger u tandemu obećavaju dobru priču i dobru muziku. Kako uspeti u muzičkoj industriji otkriće nam upravo ova serija.

11.22.63.

Džejms Franko u ulozi srednjoškolskog nastavnika koji putuje kroz vreme i vraća se u period atentata na predsednika Kenedija, kako bi ga sprečio. Na tom putu isprečila mu se ljubav.

Shades of Blue

Dženifer Lopez u ulogi FBI agenta koji radi na tajnom zadatku za antikorupcijsku jedinicu FBI i nailazi na različita iskušenja. Policijska serija sa prelepom Džej Lo, definitivno obećava.

Billions

Serija Billions je savremena drama čija se radnja vrti oko bogatstva, uticaja i korupcije koji su oličeni u dve veome ambiciozne suprostavljene ličnosti: U.S. advokata sa političkim vezama i milijardera Bobija “Akse”.

Tagovi: