Novi beauty proizvodi koje morate probati u januaru

by | januar 6, 2016
Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Prošle su novogodišnje proslave. Odmorile smo lice od jake šminke, a noge od visokih potpetica i uz kafu, sa prijateljicama, rezimirale utiske iz najluđe noći kao i odluke koje planiramo da ispunimo tokom ove godine. Januar je pravi mesec da izabarete beauty trendove za predstojeću sezonu koji vama odgovaraju, a samim ti i pretresete svoje nesesere i izbacite sve nepotrebne proizvode i krenete u nabavku novih. A novitete koje treba da probate ovog meseca potražite u nastavku teksta.

Foto: PR

Foto: PR

Iako je proleće daleko, sunčanu toplinu možete doneti novim rumenilom Chanel Sunkiss Ribbon iz kolekcije za proleće koja već januara stiže u prodavnice. Pink, bronzane i koralne nijanse u savršenoj kombinaciji, daće vašem licu divni ton, dok jedinstvena formula omogućava glatki, satenski finiš.

Ostale nove proizovode koje treba da isprobate pogledajte na sledećim stranama…

Foto: PR

Foto: PR

Nova godina, nova maskara! Ako želite da zadržite vamp pogled iz novogodšnje noći, potražite novu Maybelline Falsies Push Up Drama maskaru. Kao što i sam naziv kaže, ona uvija, podiže i daje volumen trepavicama pa vam se čini da sa njom možete pomeriti sve granice u kreiranju glamuroznog looka.

Foto: PR

Foto: PR

Nakon zavodljivog sjaja i šljokica, vreme je da vašim usnama podarite mat nijansu. Upravo je L’Oréal Paris predstavio prvi mat karmin u olovci. Infallible Matte Mac Lip Pen dolazi u šest prelepih nijansi koje su nastale iz praha proizvoda teksture. Iako su mat, sadrže ulje koje hidrira usne čineći ih mekim i glatkim čak 8 sati. Zahvaljujući novoj formuli i specijalnom aplikatoru, možete vrlo lako stvoriti ombre efakat na usnama.

Foto: PR

Foto: PR

Razmazite svoju kosu ove godine, koristeći parfem Kérastase Chronologiste. Francuski brend poznat je po tretmanima za negu, a sada je predstavio prvi luksuzni parfem za poslednji korak u postizanju meke i sjajne kose. Drvenaste note, mošus i ekstrakt ulja smole na suptilan način obavijaju vašu kosu omogućavajući joj intenzivni miris i svežinu tokom čitavog dana.

Foto: PR

Foto: PR

Svima je već poznato da kožu treba štititi od sunčevih zraka i tokom hladnih zimskih dana. Zato je kuća Giorgio Armani lansirala Maestro UV prajmer nove generacije sa zaštitnim faktorom SPF 50. Transparentna i lagana tekstura čini kožu glatkom i baršunastom stvarajući podlogu za besprekorni mejkap koji će trajati tokom čitavog dana. Ovo je idealan proizvod ako planirate odmor na planini, jer je glavni element antioksidans koji kožu štiti od slobodnih radikala pružajući istovremeno antiejdžing efekat.

Foto: PR

Foto: PR

Čuvena francuska kuća Dior pripremila je za januar novo izdanje kultnog parfema Poison iz 1985. godine. Novi miris nosi naziv Poison Girl i dolazi u ružičastoj bočici prepoznatljivog dizajna. Poznati afrodizijak ovog puta namenjen je mladim, buntovnim ženama koje se ne boje da slede svoje snove. Gorko-sladak cvetni miris započinje sicilijanskom narandžom koja vodi do srca sastavljenog od majske ruže iz Grasa i Damask ruže, dok bazu čini slatka vanila.

Tagovi: