Top 3 najpopularnije poze u seksu koje su obeležile 2015. godinu

by | januar 3, 2016

Godinu su obeležile poze u seksu u kojima su vladarke upravo žene. S obzirom na to da niti jedan muškarac ne može odoleti odnosu u kojem glavnu reč vodi njegova vruća partnerka, planirate li u 2016. zakoračiti u vrućim trenucima donosimo 3 najpopularnije poze koje su obeležile godinu na izmaku. 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

1. Obrnuta poza
Muškarac leži na leđima, a noge ima raširene i savijene u kolenima. Žena čučne iznad njega i okreće mu leđa. Pridržavajući se za njegova kolena žena se spušta u čučanj i diktira brzinu i dubinu penetracije, a muškarac asistira dodirujući i podižući njene bokove.

2. Žena u čučnju
Stolac naslonom primaknite uz krevet ili fotelju koja će vam kasnije biti oslonac za stopala. Muškarac seda na stolac, a žena okrenuta licem u lice njemu u krilo, te prebaci noge preko njegovih bedara i oslanja se stopalima na kauč. Dok je muškarac drži za bokove i lagano pridržava ona se podiže pridržavajući se za njegova ramena i diktira dinamiku odnosa.

3. Yab Yum
Jedna od najpopularnijih tantričkih poza u kojoj muškarac sedi prekrštenih nogu (turski položaj). Žena sedi na njemu okrenuta licem u lice te stavlja noge oko njegova struka. Muškarac podizanjem ženskog tela diktira tempo. Ova je poza vrlo intimna jer su partneri stalno zagrljeni te mogu izmenjivati poljupce.

Tagovi: