Gestovi koji govore više od “volim te”

by | januar 2, 2016

Reći “volim te” nije lako, a osoba kojoj želimo to saopštiti mora zaslužiti ovaj način pokazivanja ljubavi. Kada želite reći ove dve reči, imajte na umu da one imaju dublji značaj i poruku.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

U ovom članku ćemo vam pokazati na koje sve načine muškarac može da vam pokaže svoju ljubav prema vama, a da ne mora da kaže da vas voli…

1. Voli da ide svuda sa vama
Znate i sami koliko je ponekad teško izvući muškarca iz kuće, pogotovo kada je reč o odlasku u kupovinu stvarčica. Ako vaš partner ne voli da ide sa vama po tržnim centrima, a opet voli da vam pravi društvo ili pomogne pri odabiru odeće, verujte da sigurno gaji prema vama mnogo osećanja.

2. Kada je sa vama, uvek je sređen
Bilo da izlazite negde, na večeru ili u šetnju gradom, ili treba da dođe kod vas, on uvek savršeno izgleda. Sređen je, lepo se obukao i divno miriše. I tako svaki put. Muškarci nisu žene, ali kada je u pitanju njihova devojka iz snova, sređivaće se i u pola noći, samo kako bi vas zadivio.

3. Uvek prati gde idete i posmatra vas
Jednostavno voli da vas gleda u bilo kojem trenutku, gde god da ste. Ponosan je što ste mu baš vi njegova lepša polovina.

4. Voli da se nasmeje posle svakog vašeg poljupca
Ako primetite da vas posle svakog poljupca nežno gleda i smeška se, znajte da je do ušiju zaljubljen u vas. Vaš poljubac mu mnogo prija, toliko da ne može da se suzdrži od emocija.

5. Stravstveni, dugi poljupci
Ako vaš partner voli da se sa vama ljubi dugo i strasno, dok vam ne stane dah… Koliko je vama lepo – toliko je i njemu. Leptirići u stomaku? Naravno da su prisutni!

6. Pomno vas sluša i gleda dok pričate
Možda do sad niste obraćali pažnju, ali sledeći put uradite to. Pokrenite neku temu sa njim u kojoj ćete moći dugo da pričate. Ako vas gleda u oči ili usne, zaljubljenim i dubokim pogledom – on je zaljubljen u vas. Pogotovo ako vas sluša… Znate da žene zaista znaju biti slatke dosadne pričalice.

Tagovi: