U trendu: 10 ključnih komada za jesenji period

by | septembar 10, 2017

Ovo su ključni komadi koji će vam pomoći da na najlakši način prebrodite prelazni fashion period. Nakon dugog toplog leta, znate da će prve kiše i sivilo da donose jesen. Prelaz iz leta u jesen zbunjujuće je vreme unutar svakog ormara.

Iako je vreme da odbacimo lagane letne komade i omiljeni par sandala od kojih se nismo odvajali nekoliko poslednjih meseci, jednostavne kombinacije omiljene u jesen, tipa oversized pletivo i nekoliko slojeva najudobnijih materijala još uvijek su previše za prve jesenje dane.

Prelazni perido svakodnevno donosi male stilske nedoumice. Svakodnevno biranje outfita pretvara se u stilsku igru spajanja najboljih komada iz dve potpuno različite modne sezone.

Rezultat su zanimljive kombinacije koje stvaraju novi look iza kojeg se nalaze različite teksture, siluete, uzorci i sezone.

Proćitajte i … Ova tri modela džempera nosićemo čitave jeseni

Kako bismo bez puno modnih dilema ušetali u prelazno razdoblje, nekoliko ključnih basic komada biće dovoljno da začinite omiljene letne komade koji će se ćemo zadržati još malo unutar ormara i uz pomoć kojih ćemo osvežiti prve jesenje komade koje ste već vratili u svoju garderobu. Za maksimalan broj kombinacija koje će u garderobu za prelazno razdoblje uneti svaki od deset komada, birajte jednostavne linije i klasične krojeve.

Iako su jarke boje i razigrani uzorci uvek poželjni kako bismo spojili lake letnje modele i prve jesenjske, pri odabiru deset ključnih komada za garderobu za prelazno razdoblje naglasak stavite na svestranu neutralnu paletu boja.

10 komada predlažemo za početak jeseni pogledajte na sledećoj stranici.

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: nstagram

1. Kožna jakna

… je inspirisana bajkerskom uniformom obavezni je komad svake it djevojke. Prebačena preko jednostavnih basic komada ili spojena s ženstvenim klasicima letne sezone, biker jakna će, za razliku od blejzera koji donosi dodir elegantne formalnosti, stvoriti savršeni outfit za prelazno razdoblje. Svestranost i cool faktor i više su no dovoljno dobar razlog da ove sezone uložite u kožnu jaknu!

Foto: Pinterest

2. Blejzer

Ove sezone je obavezan karirani blejzer. Ipak, crni boje u našem će ormaru uvek imati posebno mesto i status nezamenljivog klasika. Savršen deo poslovne gaderobe za kojim ćemo rado posegnuti kako bi upotpunili ležernu dnevnu ili večernju party kombinaciju!

Foto: Instagram

3. Svilena košulja

Od minimalističkih modela koji nose jednostavne linije inspirisane klasičnom muškom košuljom do ženstvenih krojeva ukrašenih raskošnim volanima ili upečatljivom pussy bow kragnom, svilena košulja savršena je za prelazno razdoblje kada će jednako dobro izgledati s midi i midi suknjom, farmericama i poslovnim pantalonama, s prebačenim blejzerom ili kožnom jaknom.

Foto: Pinterest

4. Cvetni dezen

Bilo bi fantastično da postoji neka kaljina sa cvetnim printom koje će idelano obojite kišne dane.

Foto: Pinterest

5. Džemperi jakih boja

Sve prihvatamao – i tanje i deblje pletivo, ali posebno ono koje je jake boje, kao što je npr. ovaj žuti džemperak. Još fantastično ide uz mini suknju!

Foto: Pinterest

6. Farmerke

… uvek su u trendu i zadržavamo ih u oramrima bez obzira koje je godišnje doba u pitanju. Osim udobnosti, one su jednostavan komad koji se slaže sa svakom bojom, uzorkom i svakim modelom topa, majice, košulje ili džempera zbog čega su i nezaobilazan deo garderobe za prelazno razdoblje. Iako se ravni kroj i ove se jeseni ističe kao najpopularniji izbor, skinny modeli i zvoncare jednako su poželjne.

7. Midi suknja

Sa ovim ženstvenim komadom nema greške. Slaže se uz svaku obuću, odlična je i uz sportske varijante i idelana je za prelazno vreme.

Foto: Pinterest

8. Čizme

Omiljeni par lako možete da kombinujete uz omiljenu suknju ili letnju haljinu. Prebacite blejzer i eto ga, slobodno koračajte po kipnim ulicama.

Foto: Pinterest

9. Kapa

Aksesoar koji je sinonim za hladno vreme ovog puta je u Baker Boy obliku! Preporučujemo da nabavite jednu, izgledaćete garantovano šik!

Foto: Pinterest

10. Pantalone na visoki struk

Malo klasike iz trenda 80-tih nije na odmet da ponesemo početkom jeseni!

Foto: Pinterest

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.