Kakve profilne fotografije privlače muškarce?

by | decembar 10, 2020
Kakve profilne fotografije privlače muškarce

Kakve profilne fotografije privlače muškarce

Želite da ostavite što bolji utisak fotografijom na društvenim mrežama? Zanima vas šta to privlači, a šta odbija  muškarce? Šta je to što na prvi pogled primete kada naiđu na vaš profil, kao i šta to može da ih natera da vam se jave? Nauka ima odgovore.

Naime, jedno istraživanje nakon sakupljenih 600 profilnih fotografija ljudi iz Pariza, Londona, Hamburga i Berlina, pokazalo je da 54.3 odsto žena dobija pozitivnu reakciju na svoje fotografije (prihvatljive za početak komunikacije), dok je kod muškaraca to 35.3 posto. (Pročitaj: Dame, ove stvari nikako ne treba da radite zbog muškarca)

Dame koje na profilu imaju kadrove iz restorana prolaze bolje od onih koje selfi prave u automobilu. Fotografije iz restorana imaju 59.3 odsto veću šansu da će dovesti do toga da vam muškarac direktno piše, a slike iz atomobila rezultiraju porukom u samo 25 odsto slučajeva.

Kakve profilne fotografije privlače muškarce

Fotografija celog tela naišle su na pozitvnu reakciju, a grupne fotke upravo suprotno. Oko 58.4 odsto muškaraca pozitivno će oceniti ženu koja je sama na slici, a njih 55.3 odsto će i poslati poruku. Ako se na slici vidi celo telo, šanse za pozitivnu ocenu su 66.4 odsto, a njih 60.2 odsto dobija i poruku. (Pročitaj: Nekoliko lekcija o ljubavi: Šta bi trebalo da očekujete od ozbiljne veze)

Kao što znamo osmeh čini čuda, pogotovo kad je u pitanju pozitivna ocena potencijalnog udvarača. Žene koje imaju fotorgafiju na kojoj se smeše dobiju 60.5 odsto pozitivnih ocena, a šansa da dobiju poruku je 55.3 odsto.

Šta vama privuče pažnju i bude vam zeleno svetlo da pišete nekom?

Kakve profilne fotografije privlače muškarce

Denis_Vermenko/Getty via Guliver

lepotaizdravlje.rsLightFieldStudios/Denis_Vermenko/Getty via Guliver