Za one kojima je dosadno, fali im romatike ili nezaboravne avanture: Filmovi za kišni dan

by | oktobar 8, 2020
Filmovi za kišni dan

Filmovi za kišni dan koji će vam izmamiti osmeh, a možda i po koju suzu…

Bilo da spadate u pluviofile (osobe koje obožavaju kišu) ili ste među onima koji bi kišni dan da prespavaju sa sve ćebetom preko glave (naravno onim najmekšim i najudobnijim) priznaćete da je jedna od najboljih stvari koju možete da radite dok je napolju provala oblaka je – gledanje filmova.

Zamislite samo, ušuškani uz toplu čokoladu ili čaj, sa „kantom“ kokica ili ukusnih (zdravih) keksića, dok njihovi mirisi ispunjavaju prostoriju, a vi ušuškani sedite sami ili u najlepšem društvu i birate vaš – film dana. (Pročitaj: Filmski vremeplov: Filmovi iz 90-ih kojima se uvek rado vraćamo)

Zato smo danas rešili da vam malo pomognemo i skratimo taj proces pronalaska onog pravo i odvojili smo za vas nekoliko predloga.

Neke smo birali za sve one kojima treba da se razonode, jer im je ovaj sivi kišni dan previše dosadan; neke za one kojima tmurno vreme donosi jednako loše misli, a neke za romantične duše koji će možda i ponovo pogledati film na koji smo ih podsetili, jer ko ne želi još jednom da proživi neka lepa osećanja uz omiljene likove sedme umetnosti?

Odaberite neki od naših predloga i pustite da vas odvede u kišni Njujork Vudija Alena, svet mašte Bri Larson ili podseti na klasik dočaran kroz oči magične Grete Gervig… (Pročitaj: Ideje za ljubavni sastanak: 11 “izlazaka” koji su bolji od večere i filma)

Uživajte!

Filmovi za kišni dan

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images