Ćerku Toma Kruza i Nikol Kidman nemamo često priliku da vidimo, a evo kako izgleda i čime se bavi

05/10/2020 in Lifestyle
Ćerku Toma Kruza i Nikol Kidman nemamo često priliku da vidimo, a evo kako izgleda i čime se bavi

Lepota i Zdravlje

Izabela Bela Kidman Kruz, prvo dete Toma Kruza i Nikol Kidman, ne voli da se eksponira, pa njene fotografije retko kad možemo videti.

Ova umetnica ima 27 godina, a svoj profil na društvenim mrežama fokusirala je na svoje stvaralaštvo. Pored brojnih ilustracija, u proteklih nekoliko meseci objavila je i nekoliko selfija. U prvom je eksperimentisala sa Instagram filterima ispred ogledala, dok je u drugom pokazala svoju novu frizuru. Bela je izvukla plave pramenove koji su pravi hit među poznatim damama. (Pročitaj: Platinasta kosa odlazi u zaborav, vreme je za nešto mnogo zabavnije)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on Sep 19, 2020 at 2:01pm PDT

Njen jesenji outfit se sastoji od okruglih naočara za sunce, belih minđuša u obliku znaka peace, bluze sa leopard printom i kožne jakne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on Aug 25, 2020 at 12:14pm PDT

Bela je veliki ljubitelj tetovaža, a na nosu ima pirsing. (Pročitaj: Tetovaže poznatih: Umetnička dela na telu kojima ove zvezde nisu odolele (video))

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on May 8, 2020 at 3:02pm PDT

Bela Kidman Kruz

Iako se o njenom životu malo zna, čini se da je, kada je reč o sajentologiji, Bela krenula očevim stopama. Prošle godine pojavila se u promotivnom imejlu sajentološke zajednice u Londonu, ohrabrujući parohijane da se posvete veri.

Ona sa suprugom živi u predgrađu Londona, a javnost je svojevremeno bila iznenađena što se na njenom venčanju nisu pojavili ni Tom, ni Nikol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on May 6, 2020 at 1:47pm PDT

Nikol Kidman je ranije istakla koliko joj teško pada što su nakon razvoda, Bela i njen brat Konor odlučili da žive sa ocem. (Pročitaj: Madonina ćerka ne bavi se pevanjem, ali pažnju javnosti uspešno privlači nekim drugim stvarima)

Tom i Nikol su Belu usvojili 1993, dok je Konor usvojen dve godine kasnije. Zbog, kako su naveli, nepremostivih razlika, glumci su se kasnije razveli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM CRUISE ₣ØƦEVEƦ (@tomcruise_tc) on Sep 5, 2015 at 2:21pm PDT

lepotaizdravlje.rs

Guliver/Getty images, Instagram

Komentari (0)

Loading