Kupaći kostimi Kloi Kardašijan učiniće da se osećate samouvereno tokom celog leta

25/06/2020 in Lifestyle
Kupaći kostimi Kloi Kardašijan učiniće da se osećate samouvereno tokom celog leta

Lepota i Zdravlje

Kupaći kostimi Kloi Kardašijan dizajnirani su tako da se mislilo na sve

Kupovina kupaćeg kostima u kome ćete se osećati lepo, a koji pritom neće stezati, neće visiti, otkrivati previše ili naglašavati centimetre viška – može da postane zaista mukotrpna potraga. Zato je kolekcija Good Swim brenda Good American osmišljena tako da vam pomogne da se osećate seksi i udobno, bez obzira na vaš oblik ili veličinu. (Pročitaj: Ovo je omiljeni i najpopularniji kupaći kostim holivudskih cica (foto))

Da, brend čiji je suvlasnik popularna rijaliti zvezda Kloi Kardašijan, zajedno sa Emom Grede, učinio je gotovo nemoguće, iako je ovo tek njihova prva modna linija za leto.

Kolekcija se sastoji od pregršt modela – svetlucavih crnih bikinija do komada s leopard printom, a dizajnirana je za sve oblike i tipove tela. Pored opsega veličina od XS do 5XL, Good Swim vam omogućava i da dvodelne kupaće kostime birate odvojeno (svi znamo koliko je teško pronaći dvodelni kupaći a da vam ista veličina odgovara i za donji i za gornji deo!).

Kupaći kostimi Kloi Kardašijan

Good American nije zaboravio ni na funkcionalnost, kada je nastajala ova kolekcija za plivanje. Jednodelni modeli nemaju nepotrebne dodatke oko vrta i ruku, kako bi tkanina prirodno pratila telo.

A da biste mogli da prilagodinete kupaći svom telu još više, neki modeli imaju i tračice koje se podešavaju. (Pročitaj: Kako prikriti višak kilograma? Lako – odgovarajućom garderobom)

Isto tako, donji delovi kupaćeg čvrsto prianjaju uz bokove, tako da ih ne morate vraćati na svoje mesto svaki put kad, recimo, igrate odbojku na pesku ili ustajete sa ležaljke. Što je najvažnije, dizajn i materijali ovih modela sprečiće i da vam kupaći spadne dok skačete u vodu. (Sigurno ste i vi bar jednom bili žrtva ove nimalo prijatne nezgode koja je redovni pratilac dana provedenih na bazenu ili moru?!).

Kloina kolekcija kupaćih sadrži i modele s tangama, koji imaju dvostruke tračice za vezivanje, koje se lako podešavaju prema veličini. Krasi ih privlačan metalik izgled.

Da li vam se dopadaju kupaći kostimi Kloi Kardašijan?

Komentari (0)

Loading