Oduševiće vas fashion kombinacija ove modne dizajnerke jer je savršena za rad od kuće (foto)

04/04/2020 in Lifestyle
Oduševiće vas fashion kombinacija ove modne dizajnerke jer je savršena za rad od kuće (foto)

Lepota i Zdravlje

Budući da većina ljudi sada radi od kuće ili provodi više vremena u zatvorenom, potraga je za slatkim, udobnom, jednostavnim outfit-om, a ova fashion kombinacija je sve što tražimo

Bez obzira da li na Netflix-u bindžuješ seriju, praviš Banana hleba (jer svi to rade, zar ne?) ili ćaskaš sa društvom preko video poziva, "na vezi" si sa kolegama, izlazak iz pidžame i oblačenje "prave" odeće može da učini da se osećate ponovo kao ljudsko biće u ovo ludo vreme. Baš zbog toga, fashion kombinacija "za po kući" vrlo brzo je unapređena od strane dizajnera i tako je dobila oblik koji postiže savršenu ravnotežu između udobnog, lepog i elegantnog.

Čak su i poznate ličnosti zamenile svoje fashion krpice nečim malo ležernijim. Zato je ove nedelje američka dizajnerka Vitni Port na Instagramu objavila seriju fotografija na kojima je pokazala svoj udoban, opušten, ali fantasitičan komplet koji nosi u svom dnevnom boravku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Whitney Port (@whitneyeveport) on Mar 28, 2020 at 11:19am PDT

U pitanju je Free People super udoban, dvodelni set savršen za karantin, ali i sve one dane kada ne želite da vas bilo šta sputava.

Pamučna modna kombinacija sastoji se od duksa sa jednostavnim a efektnim detaljem na stomaku i pantalonama sa opuštenim pojasom koje krase džepovi za nošenje telefona, ključeva i sredstva za čišćenje ruku...


Ne samo za karantin ovaj ležerni, trendi i šik set možete poneti kada idete na druženje sa prijateljima, porodicom i kolegama, za šetnju psa ili do prodavnice, a odlično ide uz sandale ili udobne patike.

Pogledajte:

Shape

Shape/Free people

Komentari (0)

Loading