Bizarni pokloni poznatih za “Dan zaljubljenih”

by | februar 11, 2020

Bliži se „Dan zaljubljenih“ kada polako ali sigurno pola sveta „poludi“ i odjednom, kao da ljubav ne bi trebalo da bude u vazduhu svaki dan, sve bude obojeno bojom strasti i na sve strane vidite samo simbol srca. Kada je tako sa „običnim“ svetom, možete li da zamislite kako ovaj praznik proslavljaju bogate američke zvezde, koje ne znaju da štede.

Kod poznatih svetskih zvezda “Dan zaljubljenih” se obeležava romantičnim večerama i milionskim poklonima, a ljubav se iskazuje u parama.

2020. je godina “Svetog seksa”: 5 trendova koje ćete želeti da praktikujete sa partnerom

Iako kažu da prava ljubav nema cenu i da nije sve u poklonima, ovi trenutni ili nekadašnji slavni parovi dokazuju suprotno.

Podsetimo se najskupljih pokolna koje su neki od naših omiljenih selebritija poklanjali jedni drugima.

Dejvid i Viktorija Bekam

Dejvid Bekam je supruzi Viktoriji za dan ljubavi 2006. poklonio dijamantsku ogrlicu s potpisom Bulgaria, vrednu 8 miliona dolara.

Džastin Biber i Selena Gomez

Iako više nisu zajedno, Džastin i Selena su jedno vreme, kako su fanovi tvrdili, bili najslađi par na društvenim mrežama. Naime, 2011. godine Biber je za 2,000 dolara kupio čitavu cvećaru prepunu ruža i lala koju je poslao Seleni. Ali, ove godine iznenađenje neće prirediti Seleni za „Dan zaljubljenih“ već supruzi, manekenki Hejli Boldvin.

Jesu li lepi srećniji u ljubavi ili je to zabluda?

Bred Pit i Anđelina Džoli

Iako su i oni deo prošlosti, ne znači da se par jedno vreme nije zaista iskreno voleo. Anđelina je Bredu 2010. poklonila drvo masline staro 200 godina. Platila ga je 20,000 dolara, a drvo simbolizuje  mir, odanost i stabilnost. Ni ovo im njie pomoglo.

Kanje Vest i Kim Kardašijan

Teško je izbeći porodicu Kardašijan/Vest, kada se spominje ludo trošenje novca. Kanje je Kim za „Dan zaljubljenih“ poklonio 2013. narukvicu vrednu 73,000 dolara. Tzv. cuff narukvica Panthere De Cartier, sastoji se od dijamanata i belog zlata, piše 24.sata.hr.

Džej Zi i Bijonse

Pevačica Bijonse 2009. godine je od svog muža, Džej Zija na poklon dobila mobilni. Ali, to ne bi bilo bila preterano skupo da reper nije potrošio 25 hiljada dolara na masku za isti od zlata.

Da li će se ove godine ova lista promeniti ili produžiti ostaje da vidimo.

Foto: Guliver/Gettyimage