Devojke uživaju da rade sve ovo, a muškarci dobijaju ospice od toga

by | septembar 7, 2016

Navike žena u odnosu s muškarcima često prevazilaze „granice“. Devojku koja je naprorna, koja ne prestaje da zapitkuje i zivka, nijedan pripadnik jačeg pola ne želi da „trpi“.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Iako dame možda ne žele da priznaju svoje greške koje prave zbog određenih slabosti, mi ćemo ih izdvojiti i nadamo se da će biti svesne da tim svojim navikama samo odbijau muškarce.

1. Tračarenje

Jedna od veoma izraženih ženskih navika, muškarce uporno odbija jer njima nije u prirodi da primećuju sitnice i ne vezuju se za stvari koje im nisu bliske.

2. „Nisi dovoljno čist“

Postoje muškarci koje vode računa o sebi i prostoru u kome obitavaju jednako kao i žene, ali žensko nametanje poslova koje treba obaviti u kući, njima je strano. I najčešće se izvuku iz tih situacija.

3. Druga mama

Snažniji pol jednostavno irtira kada se prema njima ophodite kao prema detetu i u nepotrebnim situacijama izigravate mamu. On jednu već ima.

4. „Ovo moraš“

Nije im zanimljivo da im neko stalno stoji nad glavom i ponavlja kako nešto moraju da urade. Jasno je da će uraditi, ali toliki, a često i bespotreban pritisak, muškarci ne trpe.

5. Negativno o njegovim roditeljima

Da li znate neku damu koja barem jednom nije prokomentarisala njegov eroditelje i to naravno u negativnoj konotaciji? Mi ne znamo 🙂 Muškarci, a još ako su mamini sinovi, to nikako ne vole. Zato, to i ne pokušavajte!

Pročitajte i… 3 tipa žena od kojih muškarci BEŽE koliko ih noge nose

Šta ih još iritira, proverite na narednoj stranici…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

6. „Jedi, ne jedi“

Niko od njih ne voli kada čak i izigravate i baku i govorite mu šta bi trebalo da jede,a šta da izbegava. U redu je da ga posavetujete ukoliko brinete zbog njegovog zdravlja, ali nikako ne preterujte!

7. Bez kopanja po prošlosti

Ako se, kojim slučajem, posvađate i počnete da dovodite prošle situacije u sadašnji trenutak i prebacujete mu za nešto što se dogodilo pre nekoliko meseci ili godina, nećete se dobro provesti. Muškarci to nikako ne vole jer svako bespotrebno dolivanje ulja na vatru samo ih zamara.

8. Bez ucena

Emotivna ucena je nešto na šta oni ne padaju. Nemojte više padati u trans ili odmah brisati suze jer ih to najčešće odbija.

9. Sve diraj, ali utakmicu ne…

Njima je gledanje utakmice isto kao kada vi kupite novu haljinu. Skoncentrisani na igru, nikako ne vole kada ih ometati bespotrebnim pričanjem o životu svoje drugarice.

Pročitajte i… Devet načina kako nam sudbina u život šalje ONOG PRAVOG u pravo vreme

10. Život bez sumnje

Jači pol bi najviše voleo kada bi gumicom mogao da izbriše „sumnjičavu žicu“ u ženskoj glavi. Žene stavrno ponekad preteruju, a to je crta koja muškarce, možda, najviše iritira.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: