Uskoro u prodaji nova knjiga Dragane Jovanović „Uspeh je u nama“

by | jun 3, 2016

U četvrtak, 7. jula, održaće se promocija nove knjige Dragane Jovanović, renomiranog life & health kouča i trenera za lični razvoj „Uspeh je u nama – čarobna kutija alata za lični razvoj“ u izdanju Lagune.

uspeh_je_u_nama-dragana_jovanovic_v

Knjiga „Uspeh je u nama“ predstavlja svojevrsni vodič koji vas usredsređuje na stvaranje uspešnog života, a ne samo uspešne karijere! Uspešni razmišljaju i delaju na drugačiji način – oni žive autentično. Alati ličnog razvoja nam pomažu da osvestimo životne prioritete, stvorimo rituale pomoću kojih održavamo visok nivo energije, pomažu nam da stres koristimo za napredak, a viziju za ostvarivanje svojih ciljeva. Bez alata ličnog razvoja, pomoću kojih smo razvili nepobediv način razmišljanja, nema trajnog uspeha.

Dragana Jovanović je rođena u Beogradu, udata je i ima dve ćerke, Hanu i Vanju. Osnivač je Life centra www.lifecentar.com. Po završenim studijima prava, radila je kao novinar i analitičar. Devedestih godina odlazi u Južnoafričku republiku, živi i radi u Kejp Taunu u najuzbudljivije vreme ukidanja aparthejda i dolaska Mendele na vlast. Po povratku u Beograd odlučila je da svoju ljubav – jogu i mnoge tehnike ličnog razvoja pretoči u koncept Life centra.

Kao instruktor joge učila je od najvećih učitelja današnjice – joga sutre, teoriju asana i pranajame u Krišnamačarija Joga Mandiramu od T. K. Desikačara i njegovih učenika, joga terapiju za žene od Menake, njegove supruge, pulsnu dijagnostiku i marma masažu od dr Ernsta Šrota, direktora nemačke akademije za ajurvedu, joga kineziologiju od Vasudeve, predsednika evropske joga alijanse, joga psihologiju i joga nidru od Dragana Lončara, terapijske vežbe za kičmu i meditaciju od Jadranka Mikleca i tibetanskog lame Luiđija. Član je londonskog Life centera duže od decenije. Od Dajen Dan je naučila Muna-ki, šamansku tehniku povezivanja sa elementima prirode. Dragana je teta i reiki praktičar, a razne tehnike isceljenja je upoznala na Baliju od njihovih iscelitelja. Kao NLP master I trener (DEFAU) učila je od Slavice Skvajer, Toma Besta, Čarlsa Foknera, Pitera Vitske I Nade Kaizer. Koučing je učila od dr Nade Kaizer, Ajrlin Dejvidson, Kim Leišner . Dragana je ICI coach i healthy coach. Instruktor je pauer pilatesa, škole koju je osnovao Džozef Pilates, a savremeni pristup pilatesu je učila od Majkla Kinga. Bavi se mnogim tehnikama relaksacije i meditacije.

Tagovi: