Vreme je za putovanje: 3 korisna saveta za praktično pakovanje

by | 11 maja, 2019

Iako pakovanje nikome nije omiljena aktivnost, svakako znači da se putovanje, pa tako i odmor bliži i zato mu treba praktično pristupiti. Prvi problem sa kojim se, kada je pakovanje u pitanju, suočavamo je svakako previše stvari, koje ne mogu stati u samo jedan kofer, a koje nam naravno uopšte nisu potrebne.

Nekoliko praktičnih saveta pomoći će vam da sve neophodno spakujete u jedan kofer, bez imalo muke i samo se prepustite uživanju u planiranju celog putovanja, umesto da danima razmišljate šta je preče spakovati, a šta možete i da izostavite.

1. Isplanirajte outfite unapred

Proverite vremensku prognozu i osmislite outfit za svaki dan. Pored toga što ćete na ovaj način uštedeti prostor u koferu, uštedećete sebi i vreme, jer ćete znati tačno šta ćete obući, umesto da sat vremena potrošite na osmišljavanje outfita za taj dan. Imajte na umu da neke pantalone, možete ukombinovati u više odevnih kombinacija, pa ćete na taj način uštedeti dodatni prostor u koferu.

2. Ne preterujte

Zaista nema potrebe da za svaki outfit ponesete torbicu, umesto toga odaberite dve, koje idu baš uz svaki outfit. Da budete još praktičniji, napunite ih čarapama ili nekim sitnicama, kako bi sačuvale oblik u koferu, a uz to ćete zaista uštedeti prostor.

3. Ponesite mini verzije beauty proizvoda

Velika pakovanja beauty proizoda zaista zauzimaju mnogo prostora, pa je idealno rešenje da seodlučite za mini size pakovanja, kako biste uštedele na prostoru. Ako putujete na kratko, ova količina proizvoda biće sasvim dovoljna.

Uz ove praktične savete, ponećete neuporedivo manje stvari, a sasvim dovoljno da zadovoljite svakodnevne potrebe. Uostalom, na put idete da biste se odmorile i uživale u istraživanju nove destinacije, pa nema potrebe da se opterećujete sitnicama i nevažnim stvarima, jer dokle god su dokumenta sa vama, svi drugi nedostaci su zanemarivi!

Foto: @lioninthewild

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.