Categories Stil života

Vrste prijateljica koje MORATE imati u svom životu

Da li ste nekada primetile, kako o poslu najviše volite da porazgovarate sa jednom, a o emotivnim dilemama sa drugom prijateljicom, dok sa trećom uživate u večernjem izlasku. U tome zapravo nema ničega neobičnog, jer je svakoj od nas u životu potrebno nekoliko prijateljica, sa kojima ćemo uživati u potpuno različitim aktivnostima, ili im pričati o potpuno različitim temama. A svaka od njih, bez izuzetka, vam je neopisivo važna i neophodna u životu!

Ovo su definitivno prijateljice, potrebne svakoj od nas:

1. Ona koja je uvek spremna da sasluša

Ona jednostavno ume da sluša sve, od najsitnijeg problema do ozbiljne drame, bez osuda i prebacivanja, jednostavno je tu da sa nama podeli brigu i pronađe rešenje. Ona je vaša osoba br. 1 u telefonskom imeniku i zovete je za svaku sitnicu, a ona vas uvek sluša bez pogovora i čuva svaku vašu tajnu, što je veoma dragocena osobina.

2. Ona koja je potpuno iskrena

Bez obzira na to, koliko će boleti, ona će vam uvek reći istinu. Otvoriće vam oči pred svakom zabludom, a to je definitivno mnogima od nas preko potrebno. Vaša prijateljica uvek ima pravi argument da vas ubedi da se držite dalje od “problema”.

3. Brižna prijateljica

To je uglavnom ona prijateljica koja posvećeno brine o vama i ponekad se osećate kao da je vaša mama, a ne drugarica. Ona pamti sve za vas važne datume, brine o vama kada ste emotivno skrhani i prva je tu da vas podrži u svakoj novoj odluci!

Pročitajte i…3 tipa prijateljica koje vam ne trebaju u životu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA