Categories Stil života

Zastanite i zahvalnost podelite za novi zdraviji dan

Došlo je ono doba godine, kada treba da završimo sve poslove koje smo započeli, kada treba da stignemo na sva ona mesta koje smo zacrtali i da kad podvučemo crtu potpuno spokojni dočekamo Novu godinu. Tako jedan tempo poslovnog života sa sobom mora da nosi i određenu dozu stresa. Zato se ponekad treba zapitati, da li je sva ta jurnjava vredna našeg zdravlja, naše energije i dobrog raspoloženja. Treba nekad napraviti i pauzu i uvideti, šta je zapravo najvažnije u životu. Svaki radni dan čine razne stvari i među njima su i problemi.

Kakvi oni mogu biti? Jedno je sigurno, mogu biti rešivi ili nerešivi i kad to shvatimo, mnogo ćemo manje gubiti „živce“ jer ako su rešivi u jednom momentu će im doći kraj, ukoliko nisu, opet nije nešto na šta možemo direktno uticati. Da li je uopšte tačna ona rečenica: „Što možeš danas, ne ostavljaj za sutra?“ Verovatno u nekim situacijama, ali definitivno ne i uvek. Nekad to što ćete ostaviti za sutra jeste način na koji ćete sebe sačuvati za svoje najdraže kojima ste najviše potrebni. Onima koji zaslužuju vaš osmeh, vaše dobro raspoloženje, vašu snagu, hrabrost. Sa njima ćete podeliti sve fine trenutke i to je ono što je najvažnije od svega.

Zato iskoristite priliku da se zahvalite svakom momentu koji možete provesti u njihovom društvu, svakom slobodnom trenutku koji će vam doneti poslovni predah. Izgovorite i darujte jedno „Hvala“ svima i svemu što vas okružuje, a zaista vam je važno. U tome će vam ove godine pomoći Coca-Cola koja na svom prazničom pakovanju nosi poruku zahvalnosti, na vama je samo da je podelite. Odaberite da li ćete to uraditi uz Coca-Colu originalnog ukusa ili sa onom bez šećera. Za koju god varijantu da se odlučite, dve stvari su sasvim izvesne, pokrenućete novogodišnju magiju i za sebe i za osobu koju ćete obradovati, kao i momenat koji ćete upotpuniti, a istovremeno ćete se i osvežiti uz dobro poznati ukus!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA