Zašto je Instagram preplavljen fotografijama ovog enterijera?

by | 5 septembra, 2017

Popularna “millennial” pink nijansa, raskošne zelene biljke i Art Deco glavni su faktori zbog kojih je ovaj prelep coworking prostor toliko prisutan na Instagramu…

Ovaj lepo uređen coworking prostor nalazi se u Madridu i kako sami vlasnici ističu, namijenjen je pre svega Instagram generaciji. To je stavka koju ponosno ističu, a da je to tako jasno vam je već na prvi pogled samog enterijera koji ispunjava baš sve stavke najzastupljenijih trendova sveprisutnih millennialsa. Tako ćete prvo uočiti veliku dozu tzv. millennial pink nijanse bez koje danas ništa ne može proći, puno zelenih i raskošnih biljaka, Art Deco, odnosno efektne i akcentne komade namještaja iz 50-ih godina. Kratko rečeno, svi uslovi za savršenu Instagram fotografiju su zadovoljeni, a mnogi korisnici ovog inspirativnog, prostranog i prozračnog prostora su to odmah i prepoznali i brže bolje objavili i na svojim insta profilima.

Pročitajte i … Top 3 “instagramične” kafeterije u Beogradu!

Inače, ovaj atmosferičan i vrlo fotogeničan prostor s korisnom namenom dizajnirao je Cordero Atelier, a uključuje niz mini ureda, prostorija za sastanke, ali i segmenata za foto shootinge kao i održavanje izložbi. Naime, ovo nije klasičan coworking prostor s obzirom na to da osim mesta za rad, svojim korisnicima nudi i dodatne sadržaje, kao i lepo uređenu i praktičnu kuhinju. Činjenica je da je ovo svakako enterijer u kojem će svaki rad instantno postati i veliko zadovoljstvo.

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.