Categories LJUBAV I SEKS

10 znakova da ste mu slomili srce

Možda mislite da nikada niste slomili nečije srce, ali vrlo je verovatno da grešite. Muškarac od koga odlazite trudi se da sačuva svoje dostojanstvo i ne želi da pred vama pokaže koliko je zapravo slomljen. Ipak, postoje sitni znaci koji govore da je njegovo srce slomljeno, a ego poljuljan,  a uzrok tome ste jedino vi.

Muškarac koji gubi voljenu ženu pati i poljuljan mu je ego, kao i  vizija bar na neko vreme. Evo  nekih znakova iz kojih možete zaključiti da li ste slomile čelično, muško srce, bez obzira na to da li ste imali  nameru ili ne:

1. Odbija da te vidi

Da li vas izbegava, gde god se sretnete? Da li je prestao da posećuje  mesta  za koja sluti da biste ih i vi mogli posetiti? Da li ste od zajedničkih prijatelja čuli da vas  izbegava? Ako jeste, ovo  su jasni znaci da je slomljen.

2.Moli da mu se vratite

Ukoliko vas i dalje moli  da mu se vratite i zvuči  slomljeno i očajno, znači da ne pronalazi  način da vas preboli.

3. Trudi se da ostane hladan prema vama

Ukoliko u  diskusiji sa vama  zauzima napadački stav i  trudi se da izgleda hladnokrvno,  znajte da je na ivici pucanja.

4. Govori vam koliko ste ga zapravo povredili

Muškarac obično kaže ono  što misli i  misli ono što kaže, za razliku od nas žena. Ukoliko je prešao preko svog ponosa da bi vam saopštio koliko  ste mu poljuljali osećanja, znači da je zaista povređen.

Pročitajte i…Da li vas vaš partner čini depresivnom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA