Categories LJUBAV I SEKS

3 jasna signala da ste u vezi do koje vam nije stalo

Sigurno je svaka od nas prošla kroz onu fazu: Ne mogu više da budem sama, hoću da me neko mazi i pazi i to hoću odmah. A onda posle nekoliko dejtova, odaberete tog jednog momka, koji vam najviše odgovara i odlučite da sa njim probate da budete u vezi, koja će prerasti u velike emocije i ljubav, ili se barem vi tome nadate.

Onda uslede duga, vama prilično dosadna dopisivanja, koja vam popunjavaju slobodno vreme, zajedničke večeri, koje su vam ok, ali ne osećate baš leptiriće u stomaku i nikako da nešto između vas zaiskri.

Sledeća faza je da to počinje da vam smeta, ali ubeđujete sebe da i nije toliko strašno i da vam je svakako bolje i u takvoj vezi, nego onda kada ste bile same, ali da li je?!

Ni jedna osoba ne može uživati u vezi u kojoj su emocije na off. Ali, ako još uvek odbijate da sebe vidite kao junakinju ove priče, možda će vam sledeći znaci pokazati da to ipak jeste:

Kada sebe zapitate zašto ste sa njim, odgovor je: Pa on je fin dečko!

Ok, on je možda dečko za poželeti, celom svetu, ali ne i vama, zato nema potrebe da se trudite da vam se dopadne neko, kada to već do sada nije uspeo. Prvo, jer je to zaista nepošteno prema njemu, jer sa svim svojim kvalitetima, mogao bi da bude voljen, kako treba, ako bi dao sebi priliku sa nekim drugim. A onda, to nije fer ni prema vama. Želeli ste vezu u kojoj ćete uživati, zašto da onda pristaneten na nešto što vas “ne radi” samo zato što drugi misle da je vaš momak san snova i da mu treba dati šansu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA