Categories LJUBAV I SEKS

4 pokazatelja da više niste srećne u braku

Brak nije garancija za sreću, ali mnoge žene nemaju hrabrosti da sebi priznaju da pate, žmure pred nedopustivim ponašanjima svog partnera i teše sebe da će sve uskoro biti kao pre. To je zavaravanje, skupite hrabrost i na vreme se izborite za sebe i svoju sreću. Ako vaš partner nije spreman da se potrudi da spasi vaš brak, nemojte vi biti jedina žrtva tog odnosa, borite se za svoju sreću.

Ovo su jasni znaci da niste srećne u svom braku:

1. Više ne komunicirate

Ukoliko smanjite komunikaciju sa suprugom na minimum, ne želite da ga slušate ili jednostavno više nemate o čemu da razgovarate sa njim, trebalo bi da vam bude jasno da nešto definitivno nije uredu.

2. Konstantno ste umorne

Umorne ste i bezvoljne, ne radujete se više ničemu, a posebno vam ne prija vreme koje provodite kod kuće. Vaš brak vas ne ispunjava kao na početku i vi više ne pronalazite ni jedan razlog da se obradujete kada ste kod kuće.

3. Imate tajne

Brak potpuno isključuje tajne među supružnicima. Ako imate potrebu da krijete od muža bilo šta, znači da mu ne verujete, a kada u odnosu nema poverenja, on postaje veoma nestabilan.

4. Ne obraćate pažnju na njega

Ne razmišljate o njegovim potrebama i ne prija vam njegov dodir. Jednostavno ste izgubile interesovanje za svog supruga, a ženama koje su u srećnom braku to se ne dešava tek tako.

Pročitajte i…Psiholozi tvrde: Ovo je glavni razlog prekida emotivnih veza

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Foto: Thinkstock

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA