Categories LJUBAV I SEKS

4 teme o kojima bi svakodnevno trebalo da razgovarate sa partnerom

Dobra komunikacija ključ je svake kvalitetne veze, a kako je za nju bitno da ste iskreni, podjednako je važno i da određene teme ne gurate pod tepih.

Jednostavno je, kada ste u vezi partner i vi ste upućeni jedno na drugo i jedno drugome biste trebalo da pružite bezuslovnu podršku i razumevanje, zato bi o nekim temama jednostavno trebalo da razgovarate svakodnevno.

1. Teškoće

Partner je osoba sa kojom ćete svakako razmeniti iskustva proteklog dana kada dođete kući, recite mu ako vam je bilo teško i saslušajte njegove brige i probleme. Na ovaj način razvija se trajan osećaj bliskosti i razumevanja među vama.

2. Ciljevi i planovi

Otvoren razgovor o svim vašim ciljevima, malim ili velikim, motivisaće vas da ka njima idete zajedno i punom parom. Važno je da ih ne zadržavate za sebe, jer vam partner može biti značajna podrška u njihovom ostvarenju i obrnuto, vi možete svom partneru pomoći da ostvari zacrtane ciljeve. Obavezno planirajte zajedničke aktivnosti jer je upravo nedostatak vremena za zajedničko uživanj jedan od najvećih krivaca za pucanje veza i brakova.

3. Zdravlje

Ponekad skrivamo svoje zdravstvene probleme kako ne bismo previše opterećivali voljenu osobu, ali zdravlje je uvek na prvom mestu i o njemu se uvek mora otvoreno razgovarati. Svaki bol ćete lakše podneti ako je podelite.

4. Uspomene

Trebalo bi da se svakoga dana setite lepih trenutaka koje ste zajedno doživeli,sećanje na lepe uspomene stvara pozitivnu energiju među vama i podseća vas da i u buduće stvarate lepe trenutke.

Pročitajte i…Poljupci su preduslov za dugovečnu vezu

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Autor: T.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA