Categories LJUBAV I SEKS

5 grešaka koje ne smete napraviti na prvom date-u

Kada izlazite na prvi dejt, želite da na svog potencijalnog partnera, ostavite pozitivan utisak, zato je veoma bitno da obratite pažnju, kako ne biste napravili krucijalne greške, koje bi vas mogle koštati sledećeg viđanja, sa momkom, koji vam se zaista dopada.

1. Nemojte žuriti

Iako vam se čini da se sjajno razumete, nemojte žuriti, potrebno je više vremena, od jednog susreta, da u potpunosti upoznate osobu.

2. Ne postavljajte previše škakljivih pitanja

Naravno da želite da saznate sve o njemu, ali dopustite da on kaže što više. Radoznalost je pozitivna osobina, ali ne treba preterivati. Važno je da na prvom sastanku ispoštujete granice pristojnosti.

3. Pokušajte da ne budete ledena kraljica 

Ako ste izašle na dejt sa momkom koji vam se stvarno sviđa, nema potrebe da se trudite da izgledate nezainteresovano. Ako on pokazuje interesovanje prema vama, potrudite se da pokažete da ste i vi zainteresovani.

4. Ne pričajte o svojim bivšim momcima

Ako previše pričate o bivšem dečku, on će možda pomisliti da niste spremne da krenete dalje, pa vas na drugi dejt neće ni pozvati.

5. Previše gledate u telefon

Ako na dejtu konstantno gledate u telefon, odajete utisak da ste nezainteresovane i da vam je dečko sa kojim ste izašle dosadan, što njemu svakako neće biti prijatno.

Foto: @bytezza

Pročitajte i…Pitali smo muškarce: Šta ih čini nesigurnim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA