Categories LJUBAV I SEKS

6 znakova da je vreme da svako krene svojim putem

Ponekad, čak i kada uvidimo da je našoj vezi došao kraj, neko vreme zavaravamo sebe, da je to samo faza koja će proći. A šta ako ta faza ipak ne prođe? Kako da znate kada je pravo vreme da okončate odnos koji prerasta u nezdravu vezu.

Jedan od prvih signala nezdrave veze jeste kada primetite da i dalje čekate da se vaš partner promeni, umesto da ga prihvatite.

Čak i parovi, koji su u dugim srećnim vezama, svakodnevno rade na svom odnosu, a vi i vaš partner ste posustali. Ako više niste spremni da se zajedno trudite, vreme je da svako krene svojim putem.

Evo nekoliko jasnih znakova da je vaša veza prerasla u odnos koji nema perspektivu.

1. Posesivnost

Jedan od prvih znakova nezdrave emotivne veze je posesivnost. Ako vaš partner u svakom trenutku želi da zna gde ste i sa kim i ima potrebu da doslovno kontroliše vaš život, biće vam jasno da je vreme da izađete iz odnosa koji vas guši i ne prija vam.

2. Konstantno se raspravljate

Čini se da vaš partner samo čeka priliku za raspravu. Ovo je jedan od prvih signala da vaš partner ne uživa u vašem odnosu i da želi da vas napustite, a ako je već tako zašto da učestvujete u toj agoniji.

Pročitajte i…Ovi znakovi ukazuju na to da želi da raskine sa vama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA