Categories LJUBAV I SEKS

Bivši ima novu devojku: Ovo su četiri faze kroz koje ćete proći

Ni mesec nije prošao od raskida, a vaš bivši dragi već ponosno šeta novu devojku. Besni ste, razočarani, ljuti, ali ne smete dozvoliti da vas negativne emocije potpuno obuzmu. Ovo su faze kroz koje ćete proći:

 

Šok

Bez obzira da li ste saznale putem društvenih mreža ili preko zajedničkih prijatelja, vaš svet će se zaustaviti na nekoliko sekundi i zaboravićete kuda ste pošle. Nakon što dođete sebi (a to će se desiti malo sporije), u šoku ćete nazvati najbolju prijateljicu i zakazati kafu za pola sata.

Znatiželja

Nakon početnog šoka, kreće igranje tajnog agenta. Ko je ona? Kako izgleda? Da li je bolja od vas? Koliko su dugo zajedno? Da li me je varao s njom? Skoro 1000 pitanja, a gotovo nijedan odgovor. Iako nijedna žena ne može da odoli ovoj fazi, naše je da vas upozorimo da se vraćate nekoliko koraka unazad, u prošlost što nikuda ne vodi i nije rešenje.

 

Nerviranje (čitajte: SUJETA)

Kako je mogao tako brzo da nađe nekoga? Zar mi nisam više značila? Opet bezbroj pitanja, a nijedan odgovor. I ova faza je normalna, jer niko ne voli kada maltene bude zamenjen, ali ako vam je za utehu, proći će i osećaćete se mnogo bolje nego danas… i sutra…

via GIPHY

 

Pročitajte i…10 stvari koje će ti se dogoditi kada naučiš biti sama

 

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA