Categories LJUBAV I SEKS

Da li je moguće izlečiti slomljeno srce pomoću aplikacije?!

Mend je aplikacija, koja će vam, iako zvuči nemoguće, pomoći da uspešno prebolite raskid.

Raskid veze je uglavnom stresan za svaku osobu. Oporavak slomljenog srca može trajati duže ili kraće, u zavisnosti od toga ko je inicirao raskid i koji su povodi za kraj. Nekada vas okolina ne razume u potpunosti, pa se sa posledicama raskida morate  nositi sami. Sve u svemu da bi se raskid uspešno prebrodio u pomoć priskače Mend. Reč je o aplikaciji koju je stvorio jedan  ženski kolektiv iz Los Angelesa.

Ova aplikacija vas vodi na 28-dnevnu revitalizaciju i oporavak slomljenog srca. S obzirom na to da internet nudi i previše sadržaja na temu: kako se osećati bolje nakon raskida, one su u svojoj aplikaciji ponudile jedan malo drugačiji režim oporavka. Ova aplikacija nudi različite tretmane, predloge za čitanje, slušanje i gledanje sadržaja na ovu temu. Osim  toga Mend nudi i iskustva drugih korisnika aplikacije širom sveta, koji žele da sa vama podele svoja iskustva oporavka.

Iako nas ova aplikacija pomalo iznenađuje, jasno je da je tehnologija polako, ali sigurno ušetala u sve životne sfere. Da li ćemo ukljućiti tehnologiju i u rešavanje naših emotivnih problema stvar je ličnog izbora.

Pročitajte i…Ovo će vam popraviti dan: Najsmešnije poruke bivšim partnerima

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: @careergirldaily.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA