Categories LJUBAV I SEKS

Emocionalna prevara: Da li ste prešli granicu?

3. Skrivate ovo prijateljstvo od partnera

Pitanje koje vam može rešiti dilemu, da li se u vašem prijateljskom odnosu krije nešto više, je da li biste bez oklevanja svom partneru saopštili za ovo novo prijateljstvo. Ukoliko je vaše prijateljstvo tajna, vaša podsvest signalizira na to da se u ovom prijateljstvu probudilo još nešto više.

4. Upoređujete ga sa partnerom

Bilo da je emotivna ili fizička, prevara proizilazi iz nezadovoljenih potreba jednog od partnera. Većina emocionalnih avantura započinje jer se osoba u vezi oseća zanemarenom od strane svog partnera. Kada ove nedostatke pažnje nadomesti neko drugi, ta osoba postaje predmet razmišljanja, i sebi postavljamo pitanje, da li je možda ovo ono što mi treba, a zatim počinje upoređivanje sa onim što već imate.

5. Zamišljate intimne trenutke

Većina emocionalnih veza ne postaje fizička. Pa ipak, iako u ovakvom odnosu ne dolazi do fizičkog kontakta, ne znači da ne postoji seksualna tenzija. Mašta je neverovatno oružje, naročito ako je njen povod neki razgovor ili dopisivanje. Ukoliko ima podkrepljenje, mašta može biti jednako moćna, kao i fizički kontakt.

Ostaje nam samo da razmislimo koja prevara ima veću težinu, ali i opravdanje: emocionalna ili fizička?

Pročitajte i…Ovo smo svi radili: 6 grešaka zbog kojih se razočarate u ljubav

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

 Foto: Thinkstock

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA