Categories LJUBAV I SEKS

Lekcije o braku koje naučite već nakon prve godine bračnog života

Brak je institucija u kojoj su dva života spojena u jedan, u dobru i u zlu, zauvek. Međutim i u braku često postoji mnogo stvari koje treba urediti i korigovati, bez obzira na ljubav. 

Morate naučiti mnogo o svom partneru, o sebi kao partneu i vašem međusobnom odnosu. Mnoge važne stvari o bračnom životu naučite već tokom prve godine braka.

1. Muškarci i žene različito komuniciraju

Jednostavno govorimo različitim jezikom. U stanju smo da čujemo sve što nam partner kaže, ali razumemo potpuno suprotno od onoga što nam je rečeno. Zato budite strpljivi i uvek razmislite šta bi još mogao da bude smisao onoga što vaš partner govori, nikako nemojte donositi brzoplete zaključke i uvek pitajte, ako niste sigurni da li ste ga dobro razumeli.

2. Ujedinite finansijski budžet

Kada ste u braku, ne treba da postoji moj ili tvoj novac. Stopite svoja primanja u zajednički budžet, dogovarajte se o ulaganjima i štednji. Dogovor je zlata vredan u svakoj dobroj bračnoj zajednici.

3. Poštujte razlike

Vi i vaš partner ste različite osobe i postoje neslaganja u vašim karakterima. Budite strpljivi i naučite da savladate te razlike. Veoma je bitno da prihvatite jedno drugo, da se uvažavate, razumete i volite, bez obzira na različitost vašeg temperamenta.

Pročitajte i…Sitnice koje će učiniti da vaša veza preraste u ljubav za ceo život

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA