10 znakova da ga trebate zadržati po svaku cenu

by | 13 decembra, 2011

Uvek možete da pronađete puno toga što muškarac ne radi kako bi trebao, međutim ako vaš partner ima jednu od dole navedenih osobina, mogao bi da bude onaj dealan, onaj kojeg tražite. Ako je tako, onda ga definitivno ne biste trebali pustiti. Donosimo 10 stvari koje ukazuju da je vaš muškarac onaj pravi.

1. Spreman je da vas stavi na prvo mesto

Ako je muškarac privržen svojoj partnerki, zalaže se za nju i pruža joj podršku, veza je obećavajuća. Takvom muškarcu partnerka je sastavni deo svakog dana i ona mu je prioritet. I verbalno i delima daće joj do znanja koliko mu je važna.

2. Uz nju je i u kriznim trenucima

Čak će i u teškim situacijama biti uz svoju ženu kako bi joj pružio podršku. Bit će prisutan i na porodu i prilikom smrti neke drage osobe, kao i svih drugih kriznih trenutaka.

3. Prihvata i vrline i mane svoje partnerke

Zaljubljuje se u partnerku zbog onoga kakva je ona zaista, sa svim vrlinama i nedostacima. Prihvatiće sa osmehom čak i neke neuobičajene navike, kao što je opsesivno čitanje horoskopa ili jedenje maslaca od kikirikija prstima iz tegle.

4. Stalno pokazuje koliko mu je stalo

U jednoj vezi najvažnije je kako se partner odnosi prema vama. Ne govorimo o tome donosi li vam ruže ili kupuje poklone (iako u tome nema ništa loše, dapače), govorimo o poštovanju i obzirnosti.

5. Pažljiv je

Već bi malu decu trebalo početi učiti da dela govore više od reči. A način na koji se muškarac odnosi prema svojoj ženi i svima ostalima puno govori o njegovom karakteru. Onaj pravi poštuje partnerkine roditelje i prijatelje, nežan je prema životinjama, ljubazan i pažljiv. To su zaista znakovi dobrog karaktera.

6. Dosledan je

Osim svega navedenog, on je i pouzdan i znate da se na njega uvek možete osloniti. Muškarac kojeg bi svaka žena poželela pokraj sebe nije prevrtljiv i neodlučan. Njegova reč zaista nešto i znači.

7. S partnerkom želi da izgradi zajednički život

Kada u vezi jedna osoba želi da se venča, a druga o tome ni ne razmišlja, to su već temeljne razlike koje treba uzeti u obzir. Onaj pravi deliće iste životne ciljeve kao i njegova partnerka. Radi na tome da se vaši planovi za budućnost podudaraju.

8. Može da se nosi s emocijama partnerke

Žene su puno otvorenije kada je iskazivanje osećaja u pitanju. One ne mogu sakriti svoje raspoloženje. Idealan životni partner je onaj koji se s takvim promenama raspoloženja može nositi. Nikada neće kritikovati ako je žena previše emotivna niti će je nazivati ‘ludom’.

9. Fer je prilikom svađe

Način na koji se muškarac ponaša prilikom svađe puno govori o njegovom karakteru. Ako zna da primi konstruktivnu kritiku i ne vređa niti urla, a spreman je i da sasluša partnerku bez da je prekida i bez da je okrivljuje – nemojte da ga pustite.

10. Odrastao je

Nezreo muškarac puno toga nije spreman da prihvati, a na putu od detinjstva do odrastanja mnogi muškarci zapnu na polovini i imaju problema s prihvatanjem odgovornosti. Onaj pravi uspešno i zrelo upravlja svojim životom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.