40+ i same: Poznate dame koje se nikad nisu udavale

by | 27 novembra, 2015

Kada se osvrnemo na vreme „dugih kaputa i zaobljenih cipela“, brak je bio normalna stvar za mladu ženu. Ako devojka nije imala prsten na ruci do njene dvadesete godine, odmah bi bila na meti glasina, te bi joj se u startu prikačio epitet „stara udavača“.

Foto: Gulliver/Splashnews

Foto: Gulliver/Splashnews

U 2015. godini i nije baš tako. Brak je danas izbor. Još od ranijih vremena, muškarci uglavnom nisu osećali potrebu za ženidbom sve dok ih njihove lepše ne ohrabre da to ipak učine. Međutim danas je to sasvim drugačije. Postoje oni koji ovaj čin to zaista osećaju, ali i oni drugi koji misle da je brak samo opcija te da on nije garancija za sreću ali ni merilo toga koliko je žena zapravo – žena!

Foto: Gulliver/Splasnews

Foto: Gulliver/Splasnews

Kajli Minog
Australijska zvezda nikada se nije udavala, ali je imala nekoliko ljubavnih afera. Naime, zgodna Kajli bila je u vezi sa frontmenom muzičke grupe INXS ali i sa Oliverom Martinezom. Budući da je Kajli poznata po svom zavodljivom i seksepilnom izgledu, definitivno je sigurno da je ova dama znala da uživa uprkos nedaćama koje je imala kada je njeno zdravlje u pitanju. Sada izgleda i više nego odlično.

Koje još poznate dame su izabrale da ostanu same i nikada nisu izgorovile sudbonosno DA, pogledajte OVDE. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.