Bojana Barović i Nikola Rokvić: Susret kao sudbina

by | 14 marta, 2017

Svi koji su 2010. godine pratili dešavanja u rijalitiju „Survivor“ bili su svedoci početka ljubavi manekenke Bojane Barović i pevača Nikole Rokvića. Njihova ljubav traje već šest godina, a za ceo život ih je povezalo rođenje ćerke Leone, koju je Bojana donela na svet početkom avgusta prošle godine, u Los Anđelesu.

Piše: Maja Šarić
Foto: Hello Magazin, Instagram, privatna arhiva

Bojana: Verujem u sudbinska spajanja, pomalo sam fatalista po tom pitanju. Kad je produkcija zvala učesnike za prvi izbor za „Survivor“, uopšte nije trebalo da budem u Srbiji, niti sam u proteklih sedam godina bila u našoj zemlji u to vreme. A, onda je iskrsla svadba moje prijateljice, na koju sam odlučila da dođem u poslednjem momentu. Produkcija je saznala da sam tu, pa me je pozvala. Imala sam neke poslove u Los Anđelesu, pa nisam bila sigurna da li ću moći da se odazovem, ali sve se namestilo da sam ipak ušla u „Survivor“. Lepo se kaže da ono što ti je suđeno ne možeš izbeći. Meni u tom periodu uopšte nije bio cilj da se vraćam u Srbiju, međutim – sve je ispalo drugačije.

Nikola: Bila je to jedna uzbudljiva avantura. Od tog trenutka moj život je krenuo u sasvim drugom smeru.

Šta ste nakon prvog susreta pomislili jedno o drugom?
Bojana: Sećam se da mi je u startu bio simpatičan, dobar, neposredan, nenametljiv i zabavan. Zadržao je do danas isti smisao za humor. Na početak me najviše podseća taj neki osećaj i energija koja je sve vreme strujala između nas.
Nikola: Kad smo se upoznali, ostavila je na mene veoma lep utisak. Nisam mogao da sklonim pogled s nje. Bila je drugačija od svih devojaka koje sam pre toga upoznao.

Po čemu pamtite svoje venčanje?
Bojana: Drago nam je što je sve bilo vrlo intimno. Venčanju su prisustvovali samo naši kumovi. Kad je počeo sam čin u crkvi, bilo mi je u momentu žao što porodica nije s nama, ali venčanje i treba da bude takvo kako fokus ne bi prešao na neke druge stvari. Kad je tu više ljudi, onda kreću i šale, što je normalno jer to je lep događaj, ali mi smo uspeli da zaista uživamo u tom trenutku, da ga osetimo, da se okrenemo sebi i shvatimo šta on nama lično predstavlja. Unutrašnje zadovoljstvo jeste ono što ću pamtiti.
Nikola: To je bio divan osećaj. Bili smo u manastiru Mileševa, sami u crkvi, nije bilo gužve, tako da smo na pravi način osetili duhovno spajanje, bez opterećenja da li smo sve ljude pozdravili i da li je sve kako treba urađeno. Koncentrisali smo se samo na sebe, baš kako se po hrišćanskim običajima to i radi.

Pročitajte i.. Jelena i Branislav Tomašević: Sinovi su nam šifra za sreću 

Kliknite na sledeću stranu…

Koju partnerovu osobinu biste voleli da imate, a koja vas njegova navika baš nervira?
Bojana: On je uporan i istrajan, a meni, moram priznati, to ponekad nedostaje. Što se tiče mana, ume nekad da bude površan i neće dovoljno da se udubi u problematiku, ako misli da je već shvatio neku stvar. Naravno, to su sitne zamerke, a on će vam verovatno isto reći i za mene.
Nikola: Mislim da je njena dobra osobina ta što je pravična i pravedna, ali u tome nekad zna i da pretera.

Koliko je roditeljstvo uticalo na vaš odnos?
Bojana: Ne mogu reći da nas je promenilo, ali uticalo je na našu svakodnevicu i odnos prema drugim stvarima. Tih prvih mesec dana, dok se nismo uhodali, bilo je potrebno više međusobnog razumevanja, jer muškarci sve to dožive drugačije od žena. Doduše, oboje smo bili sluđeni, tu su i neispavanost i neka vrsta straha. Ali, već posle mesec dana sve je bilo lakše. Ponekad se unervozim zbog hormona, ali kad prođe sat-dva, sednemo i ja mu objasnim šta se meni dogodilo i zašto. Nikola je veoma dobar slušalac i želi da razume.
Nikola: Naš odnos je Leoninim dolaskom oplemenjen. Jednostavno, čovek dok ne dobije dete i ne zna koliko je moćno to osećanje. Sad smo dodatno učvrstili našu vezu, imamo dete koje nam je prioritet, najviše je volimo i o njoj najviše brinemo.

Koje situacije oboje pamtite kao najromantičnije?
Bojana: Ima ih mnogo. Neke su možda manje, a neke više javne. Prosidba na trgu definitivno je jedna od njih.

Kako se veza neguje?
Bojana: Konstantnim uzajamnim radom. Veza mora da napreduje s godinama, ljudi moraju da rastu i da imaju razumevanja. Bitno je da imaju slične životne vrednosti, kako se ne bi izgubili i krenuli svako na svoju stranu. Mi se trudimo. Najvažniji sastojci uspešnog odnosa jesu razumevanje, tolerancija, poverenje i, naravno, ljubav.

Pročitajte i… Pročitajte zašto se baš danas družimo sa… Leom i Danijelom

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.