Categories Ljubav

Da li je leto opasnost za vašu vezu?

Vremenski period od maja do kraja avgusta je krizni period za mnoge parove, pokazalo je istraživanje iz oblasti emotivnih veza. Ovo istraživanje grupa stručnjaka započela je na Fejsbuku, prateći statuse veze tokom dve godine.

leto-veze

Rezultati su pokazali da je period oko Dana zaljubljenih u januaru u februaru vreme kada se započinje veći broj veza nego što ima raskida, ali da tokom letnjih meseci, od maja do kraja avgusta, statistika pokazuje potpuno suprotne podatke i broj raskida je znatno veći.

Stručnjaci koji su učestvovali u ovoj studiji kažu da su svesni da podaci nisu u potpunosti validni jer se radi o informacija koje su dobijene sa društvene mreže i da se njihova tačnost ne može sa sigurnošću utvrditi, ali i da su, kada malo bolje razmislite, potpuno logični.

Tokom letnjih meseci ljudi se opuste i žele što više da se zabave i da uživaju u životu. Da ne spominjemo veliki broj žurki i dešavanja koja se ne organizuju tokom zime, kada upoznajemo nove ljude i u kontaktu smo sa širom društvenom grupom.

Takođe, parovi koji imaju probleme u vezi teže ih rešavaju jer tokom leta žele da budu bezbrižni, pa će radije izlaz pronaći u raskidu umesto u pokušaju da reše postojeće probleme.

Izvor: Life Content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA