Godinama ste SOLO? Nikako da upoznate nekog?

by | 27 septembra, 2009

Ako se već neko vreme pitate u čemu je problem jer ne možete da upoznate nikoga zanimljivog i već ste godinama solo, zbunjeni i očajni, evo odgovora…
Neki su loši po pitanju ozbiljnih veza, čak im je teško to I da izgovore, ali zato su dobri u zavođenju suprotnog pola. Evo znakova koji govore zašto vama u tome ne ide. Iz toga, naravno, treba da zaključite šta da promenite.

 

 

Možete vreme da provodite u prepunim klubovima, a da ne upoznate nekoga
Sve što vam treba je osmeh koji ćete uputiti osobi koja vam se sviđa i on će se otopiti kao maslac. Dodatne bodove sakupićete ako uspete da izgovoriti koju prikladnu rečenicu.

Pačji ples

Ako nemate samopouzdanja i na plesnom podijumu se gibate kao da ne znate što uopše radite tu, neće vam pomoći ni visoke pete, ni novac, ni seksi izgled.

 

Tako blizu, a tako daleko
Jeste li ikada otišli sami do šanka po piće? Ako sedite i čekate da vam frajer padne u krilo, propustićete sve one koji se nalaze oko vas.

 

Ljubomorni ste na druge
Ako se neka od vaših prijateljica bolje snalazi u flertu nemojte da budete ljubomorne na nju – promatrajte i učite od te osobe.

 

 

Opsednutost vam je drugo ime
Nakon što upoznate nekoga odmah krenete dag a zamišljate kao oca vašeg deteta ili kako ćete ga upoznati s roditeljima i hoće li se svideti vašoj majci ili se pitate „Da li želi samo da me odvede u krevet?“ O’ladite! Odgovore na ta pitanja ćete dobiti kada ga i ako ga bolje upoznate.

 

Vi ste ogorčena žena
Ako ste skloni mislima poput: muškarci su fuj, kada će već jednom da odrastu? Zlo mi je od muškaraca! – vaša mantra je poprilično negativna i nećete imati puno uspeha. Nisu svi muškarci isti, treba im dati priliku.

 

Bojite se grešaka
Nećkate se da li da izađete s nekim frajerom ili ne? Da, definitivno! Dajte mu šansu. Osim ako vam nije očigledno da je u pitanju neki frik.

 

Ne ponašate se kao dama
Držite do sebe u svakom trenutku, ne spuštajte se nisko kako bi nekome ugodili. Ne pravite scene i zaboravite dramu. Budite dama!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.