Jelena i Branislav Tomašević: Sinovi su nam šifra za sreću

by | 7 marta, 2017

Njihovu vezu konstantno prati osećaj uzvišenosti – tako su se osećali pri prvom susretu, na veridbi i venčanju, a onda i svaki put kad su postali roditelji.

Piše: Maja Šarić

Vlasnica modne agencije „Model Scouting Office“ Jelena Ivanović i glumac Branislav Tomašević (38) upoznali su se pre više od deset godina u Njujorku. Od prvog pogleda, zagrljaja i poljupca znali su da su jedno drugom suđeni, a deceniju kasnije – kao roditelji trojice dečaka, Dušana, Bogdana i Stefana – vole se jednako kao prvog dana. Na prvi susret asocira ih inostranstvo, tačnije reka Hadson, Njujork i posebna energija koju dotad nisu osetili. Neposredno nakon upoznavanja osećanja su bila pomešana, nisu bili sigurni u to šta im se tačno dešava, a opet su imali osećaj kao da lebde.

Foto: Privatna arhiva

Jelena: Posle upoznavanja s Banetom, bila sam zbunjena neočekivanim emotivnim nabojem.
Bane: Nisam bio u stanju da mislim, bio sam ”metar iznad asfalta”.

Čime vas je Bane „kupio“?
Jelena: Iskrenošću, spontanošću, muževnošću.

Šta je to čime vas je Jelena osvojila?
Bane: Jelena me je osvojila lepotom, šarmom, načinom razmišljanja i svojom čistotom.

Po čemu pamtite svoje venčanje, šta vam je najupečatljiviji utisak?
Jelena: Poseban osećaj spokoja i zahvalnosti.
Bane: Uzvišenost.

Foto: Privatna arhiva

S obzirom na to da ste zbog posla oboje mnogo angažovani, kako ste podelili kućne i roditeljske obaveze? Kako se dopunjujete?
Jelena: Oboje smo voljni da učestvujemo u podizanju dece i posvećeni smo porodici. Slična nam je priroda poslova, zbog kojih smo često angažovani van kuće. Ponekad smo odsutni i više dana zaredom, pa pravimo sedmične i dnevne rasporede tako da podržimo jedno drugo i omogućimo da se i naše poslovne obaveze, ali i naši individualni hobiji, ostvaruju.

Koju biste osobinu svog partnera voleli da imate?
Jelena: Volela bih da imam Banetov smisao za humor, jednostavnost, društvenost, šarm i fenomenalan vokal. Zaista bih volela da umem da pevam bar upola dobro kao Bane.
Bane: Volim Jeleninu posvećenost, fokusiranost i istrajnost, vrednoću, promišljenost.

Pročitajte i… Pročitajte zašto se baš danas družimo sa… Leom i Danijelom 

Kliknite na sledeću stranu…

Koju naviku svog partnera biste voleli da promenite?

Jelena: Zaboravnost.
Bane: Kašnjenje.

 

Kako rešavate sitne ili krupne svađe? Ko je bučniji u raspravama?

Jelena: Bane je bučniji, ali ga začas prođe, a ja reagujem tiše ali dramatičnije, pošto me posledice drže dugo. Tu se razlikujemo. I on se svaki put više iznervira na moju postreakciju nego na ono zbog čega smo se posvađali. Zapravo, nikada se nismo ”krupno” posvađali i svaku nesuglasicu rešimo do kraja, pošto nam je stalo jednom do drugog.

Foto: Privatna arhiva

Ko bolje reaguje u kriznim situacijama?
Jelena: Zavisi od situacije. Bane ima bolje i brže fizičke reakcije, a ja filozofske konstrukcije. Važno je da je uvek jedno od nas smirenije i spremnije da ublaži burnu reakciju onog drugog.

Koliko je roditeljstvo uticalo na vaš odnos? Na koji način ga je promenilo?
Bane: Roditeljstvo nas je oplemenilo i učinilo boljim i kvalitetnijim ljudima, odgovornijim i zrelijim. Oboje se osećamo nekako kompletnijim.

Da li se i na koji način mama i tata provode bez dece?
Bane: Iako smo već deset godina u braku, i dalje se odlično provodimo kad smo sami. Verovatno nas održava i to što se uželimo tih trenutaka, pa su oni uvek romantični, bilo da je reč o egzotičnim putovanjima ili šetnji pored Save.

Na koga liče vaši sinovi, fizički i karakterno?
Jelena: Dečaci su se podelili, najstariji, Dušan, liči na Baneta, ali je karakterno na mene. Srednji, Bogdan, liči na mene, ali je šarmantan kao Bane, a najmlađi, Stefan, liči na svoju braću.

Kako ugađate jedno drugom?
Jelena: Razne su prilike u kojima jedno drugom možemo da ugodimo, ali ako bi trebalo da izdvojimo, onda ću reći da je Bane najbolji maser.
Bane: Jelena mi ugađa tako što me pušta da vikendom idem u lov.

Najromantičnija scena iz vašeg života?
Jelena: Oboje se slažemo s tim da je to scena kad me je Bane zaprosio na stenama iznad mora. Purpurno nebo i divlje more, a u srcima eksplozija ljubavi.

Ljubav se čuva…
Bane: U sefu. Otvara se šifrom „Dušan, Bogdan, Stefan“.
Jelena: Ljubav čuva nas.

Pročitajte i…Pročitajte zašto se baš danas družimo sa… Ana-Marijom Sašom 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.