Categories Ljubav

Muškarci odgovaraju: Kakvu ženu bi oženili!

Piše: Tamara Bogunović, novinar magazina "Lepota i Zdravlje"
Piše: Tamara Bogunović, novinar magazina “Lepota i Zdravlje”

Nekoliko nedelja unazad postavim muškarcima (mojim prijateljima koji žele da ostanu anonimni) neko pitanje na koje bi devojke, žene, moje drugarice, a nekad i ja sama, volele da dobiju odgovor iz muškog ugla. Autentičan odgovor “iz prve ruke” je, ipak, nešto što nije tako lako iskamčiti od muških. Zatvoreni, kriju šta vole, koga ljude, o kome sanjaju, kako žive, a koga priželjkuju. Ali, valjda sam ih sada već navikla da četvrtkom odgovaraju na pitanja.

Njegoš je rekao: “Ne zna žena ko je kakve vere, stotinu će vera promeniti da učini što joj srce žudi”, i verujem da je bio u pravu. Mnoge žene, između ostalog, na zajednicu sa muškarcem gledaju kao na nekekav cilj koji bi valjalo ispuniti, a na tom putu do cilja trebalo bi saznati čemu težiš. Kako je udaja jedan od najvažnijih ženskih ciljeva, nekad potreba, nekad slobodna volja, rešila sad da ove nedelje pitam muškarce: “Šta žena mora da poseduje da biste je oženili?”

Foto: Pixabay

Istok: Mora da bude jako dobra osoba, da ima čistu dušu, blaga i smirena (suprotno od mene), izražen materinski instikt, jer meni porodica jako puno, da ne kažem sve znači. Takođe, da mi bude lepa :). Ne bih mogao uopšte da pomislim  da bi me prevarila, pri tome ne mislim samo u seksualnom smislu, a ultimativno sigurno ne bih podneo da ima ružne prste na nogama. Atributi me ne zanimaju, higijena je na vrhunskom nivou, u trendu, je ali ne i po svaku cenu, slušamo sličnu muziku i volimo istu hranu. Ne mora da kuva ako zna dobro mesto koje radi dostavu. Nisam naveo, ono što se podrazumeva, da moram da budem zaljubljen u svoju ženu i da imamo odličan seks! Po mogućstvu ,da ima savršenu kosu. Optimistična, raspoložena kad se probudi. Da me prihvati i razume, jer znam da sam težak, ali sam dobar. Uz malo šale, imas neki okvir.

Pročitajte i… Odložite krunu, dame! Princ na belom konju neće doći…

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA