Categories Ljubav

Muškarci ovo namerno rade da biste bile ljubomorne!

Da se razumemo odmah na početku – i devojke namerno prave muškarce ljubomornim, zato im ovog puta nećemo “suditi” zbog par sitnih fora uz pomoć kojih pokušavaju da nam održe fokus i pažnju, već ćemo ih samo “razotkriti”.  

Foto: Pixabay

Većina ovih sitacija biće vam već dobro poznate. Možda ste sumnjale, ali niste znale da muškarci to zapravo rade namerno. Ukoliko ste primetile neke od sledećih situacija znajte da su u pitanju “manipulativni” trikovi.

Često spominje bivšu devojku

Ukoliko vaš partner svaku novonastalu situaciju poredi sa nekom situacijom koju je doživeo sa bivšom devojkom znak je da želi da vas napravi ljubornom. Nema razloga da se bojite da je hteo da kaže da je njegova bivša bolja od vas.

Dopisuje se često sa nekim

Sa ovom situacijom bi trebalo biti oprezan, naročito u današnje vreme kada je razmenjivanje poruka sa potpunim strancem zapravo trend i sasvim normalna stvar. Ukoliko “uhvatite” dragog da je često na telefonu i “misteriozno” se dopisuje sa nekim ne mora da znači da ima drugu devojku, niti da je sa starom obnovio kontakt, pre će biti da ima grupu na vajberu u kojoj se dopisuje sa ortacima.

Dva puta nedeljno igra fudbal

Devojkama je gotovo neshvatljivo zašto muškarci dva puta nedeljno odlaze da trče za loptom, a tek zašto nakon fudbala znojavi sede i piju piće. Najčešće žene misle da ih muškarci lažu, ali nije tako. oni se ne bi odrekli tog svog rituala ni za šta na svetu.

Okreće se za drugim devojkama

Kada vidite da je vaš dragi okrenuo glavu za zgodnom plavušom na ulici svakako nije znak da je prestao da vas voli. To je zapravo trik kojim želi da vam da do znanja da se nikako “ne opuštate” jer “opasnost” vreba sa svih strana. Ali je vrlo svestan da je to samo trik.

Pročitajte i… Ovo su rečenice koje će vam reći svi koji su srećni u ljubavi. Usvojite ih 


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA